11 травня 2021

Покупці повертаються до торгових центрів у стані ейфорії

Покупці повертаються до торгових центрів у стані ейфорії
949

У діях покупців, які отримали можливість повернутися до покупок в торгових центрах, спостерігається щось на зразок стану ейфорії, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Malls.

За словами Девіда Саймона, генерального директора компанії Simon Property, яка є найбільшим власником моллів у США, відвідуваність торгових центрів збільшується з кожним днем. Ситуація в роздрібній торгівлі явно поліпшується і все більше покупців відправляється за покупками у звичайні магазини. Більше того, спостерігається щось на зразок стану ейфорії, коли втомлені від сидіння під замком люди можуть нарешті таки повернутися до звичного способу життя.

Девід Саймон відмовився будувати будь-які довгострокові прогнози, оскільки подібний сплеск цілком може виявитися короткочасним. І неможливо припустити, якою буде ситуація, наприклад, за рік. До того ж він зазначив, що подібний стан спостерігається не в усіх регіонах країни. Наприклад, через скорочення туристичного потоку в Каліфорнії і Нью-Йорку магазини відчувають брак відвідувачів.

Втім, у компанії в цілому налаштовані оптимістично. І навіть поліпшили попередні прогнози. Якщо до цього прибуток від операційної діяльності очікувавася в розмірі від 9,50 до 9,75 доларів на акцію, то тепер заявлено про цифри в розмірі від 9,70 до 9,80 доларів на акцію.

За 2020 фінансовий рік, що закінчився 31-го березня, заповнюваність торгових центрів компанії в США склала 90,8%, для порівняння роком раніше вона становила 94%. Загальний дохід при цьому впав до 1,24 млрд доларів з 1,35 млрд доларів. Базова мінімальна орендна плата за квадратний фут зросла до 56,07 доларів з 55,76 доларів в минулому році.

Читайте також: Шанхайський ТРЦ перетворили на гігантський квітучий сад

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також