Споживання м’яса в Німеччині досягло рекордно низького рівня

Споживання м'яса в Німеччині скорочувалося впродовж трьох десятиліть, досягнувши рекордно низького рівня у 2020 році, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на AgroPortal.
Про це йдеться у звіті Федерального агентства сільського господарства і продовольства (BLE) Німеччини.
Згідно з попереднім аналізом, у 2020 році кожен громадянин Німеччини спожив у середньому 57,3 кг м'яса, тобто на 750 грамів менше, ніж роком раніше (-1,3%). У 1991 році середнє споживання становило 63,9 кг на душу населення, що на 11,5% вище рівня 2020 року.
Аналітики BLE підкреслюють, що за останні 30 років німці знизили споживання свинини в середньому на 6,7%, досягнувши 32,8 кг на душу населення. Щодо яловичини зниження склало 4,3 кг, а загальне споживання на душу населення склало 9,8 кг. Однак по м'ясу птиці за той же проміжок часу спостерігався приріст на 6 кг (+ 83%), до показника в 13,3 кг на душу населення.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua
Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua
Раздел: Товари та ринки > Все новости
Коментарі
Ваш коментар буде першим.Додати коментар