18 травня 2021

Споживання м’яса в Німеччині досягло рекордно низького рівня

Споживання м’яса в Німеччині досягло рекордно низького рівня
1174

Споживання м'яса в Німеччині скорочувалося впродовж трьох десятиліть, досягнувши рекордно низького рівня у 2020 році, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на AgroPortal.

Про це йдеться у звіті Федерального агентства сільського господарства і продовольства (BLE) Німеччини.

Згідно з попереднім аналізом, у 2020 році кожен громадянин Німеччини спожив у середньому 57,3 кг м'яса, тобто на 750 грамів менше, ніж роком раніше (-1,3%). У 1991 році середнє споживання становило 63,9 кг на душу населення, що на 11,5% вище рівня 2020 року.

Аналітики BLE підкреслюють, що за останні 30 років німці знизили споживання свинини в середньому на 6,7%, досягнувши 32,8 кг на душу населення. Щодо яловичини зниження склало 4,3 кг, а загальне споживання на душу населення склало 9,8 кг. Однак по м'ясу птиці за той же проміжок часу спостерігався приріст на 6 кг (+ 83%), до показника в 13,3 кг на душу населення.

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також