25 травня 2021

Власник Louis Vuitton став найбагатшою людиною в світі

Власник Louis Vuitton став найбагатшою людиною в світі
1024

У рейтингу найбагатших бізнесменів світу змінився лідер. Найзабезпеченішою людиною на планеті, згідно з останніми даними журналу Forbes, став француз Бернар Арно. Основний власник і президент мультинаціональної корпорації Louis Vuitton Moët Hennessy випередив у списку мільярдерів засновника і бенефіціара інтернет-рітейлера Amazon Джеффа Безоса, повідомляє TradeMaster.UA.

За даними на 24 травня 2021 року статки Бернара Арно склали 186,3 млрд доларів, а Джеффа Безоса - 186,0 млрд.

Вперше Арно увійшов до числа найбагатших жителів планети ще у 2011 році з капіталом у розмірі 40 млрд євро, а за два роки, на тлі кризи галузі товарів класу люкс, бізнесмен втратив чверть статків. Навесні 2018-го Арно став найбагатшою людиною в Європі зі статками у 81 млрд євро. За підсумками 2020 року вартість його активів зросла до 107 млрд.

За даними на другий квартал 2021 року під контролем Арно та його родини знаходиться близько 47% акцій Louis Vuitton Moët Hennessy. LVMH є найбільшою у світі групою компаній з виробництва предметів розкоші. До неї входять, зокрема, Christian Dior, Louis Vuitton, Hennessy, Givenchy, Kenzo, Bulgari й інші бренди класу люкс. З березня 2020 року акції компанії виросли в ціні більш ніж удвічі.

Читайте також: Модні продажі LVMH зросли на 32%

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також