25 травня 2021

Родина Кардашьян-Дженнер відкриває перший магазин секонд-хенду

Родина Кардашьян-Дженнер відкриває перший магазин секонд-хенду
1198

Інтернет-майданчик Kardashian Kloset, запущений сім'єю Кардашьян-Дженнер восени 2019 року, розширює свою діяльність і виходить офлайн. Оголошено про те, що перший роздрібний магазин бренду відкриється в Лас-Вегасі, у розкішному готелі Resort World Hotel. Торгова точка почне свою роботу 24 червня, у день відкриття самого готелю, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Malls.

Концепція Kardashian Kloset полягає в тому, що покупцям надається можливість придбати дизайнерські речі з розкішних гардеробів сім'ї, що стала популярною завдяки участі в реаліті-шоу. Тепер фанати розкішного стилю життя Кардашьян-Дженнер зможуть придбати модний одяг і аксесуари не тільки онлайн, але і примірявши вподобані моделі у звичайному магазині.

Асортимент Kardashian Kloset складатиметься з дизайнерських речей, вже представлених на сайті, також нові моделі будуть додаватися на щотижневій основі. Крім модного одягу в магазині будуть представлені товари і з інших категорій, більш детальна інформація про те, яка саме це буде продукція, з'явиться пізніше. Творці магазину окремо підкреслюють, що в асортименті не буде представлений одяг, який був подарований комусь із членів сім'ї, наприклад, відомим дизайнером.

Як і інтернет-майданчик, магазин Kardashian Kloset представлятиме товари для чоловіків і дітей, але основними покупцями, традиційно стануть жінки. Для них асортимент розбитий на категорії, згідно гардеробу кожної знаменитості. Так, можна вибрати речі, які носила Кріс Дженнер, а також підібрати аксесуари з гардеробу Кім Кардашьян або Кайлі Дженнер.

Ціни на одяг з Kardashian Kloset варіюються в широких межах. Це може бути двадцять-тридцять доларів за спортивні шорти або топ, а також десятки тисяч доларів за розкішне дизайнерське плаття або сумку з плеча Кайлі Дженнер.

Читайте також: Бренд Yeezy зробив Каньє Уеста найбагатшим афроамериканцем

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 


Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також