31 травня 2021

Nike розірвала контракт з Неймаром через звинувачення в домаганнях

Nike розірвала контракт з Неймаром через звинувачення в домаганнях
1250

Бренд Nike розірвав контракт з нападаючим збірної Бразилії і французького «Парі Сан-Жермен» Неймаром через звинувачення футболіста в сексуальних домаганнях, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на The Wall Street Journal, яка наводить заяву виконавчого віце-президента компанії Хіларі Крейн.

Про розрив контракту Nike і Неймара було оголошено восени 2020 року, тоді ж стало відомо про підписання бразильцем контракту з Puma на рекордний за мірками футболу річний гонорар в 30 млн доларів США.

Хіларі Крейн пояснила: «Nike припинила відносини зі спортсменом бо він відмовлявся сумлінно співпрацювати в розслідуванні аргументованих заяв у неналежній поведінці по відношенню до співробітниці».

Співробітниця компанії у 2016 році повідомила колегам про спробу Неймара примусити її до інтимних стосунків в одному з готелів Нью-Йорка під час спільної роботи над рекламною кампанією. Однак подала скаргу керівництву Nike тільки в 2018 році, після чого компанія почала розслідування.

Представниця футболіста відкинула звинувачення.

У заяві представників спортсмена йдеться: «Неймар буде рішуче захищатися від безпідставних нападок у разі пред'явлення будь-яких позовів, чого досі не відбулося».

При цьому в заяві наголошується, що причини розставання з Nike були комерційними.

Батько футболіста ПСЖ Неймар Сантос сказав, що його син не знає цю дівчину, і назвав це помстою за перехід до конкурентів.

Він підкреслив: «Ми були здивовані, почувши звинувачення, оскільки ніхто вже не пам'ятає, що сталося у 2016 році. Це виглядає дуже дивно. Неймар навіть не знає цю дівчину. Nike "злила" це після того, як ми пішли. Дивно, що всі, хто йде від Nike, стикаються з такими звинуваченнями».

Читайте також: Магазини Nike прийматимуть кросівки на переробку

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також