02 августа 2021

Żabka продовжить співпрацю з місцевими пекарнями

Żabka продовжить співпрацю з місцевими пекарнями
1008

Польський рітейлер Żabka оголосив, що продовжуватиме співпрацю з місцевими пекарнями для постачання якісних свіжих хлібних продуктів для своїх клієнтів, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на ESM Magazine.

Постачальниками хліба є хлібопекарні з Померанії, Вармії та Мазурщини, Куяви, Мазовше та Нижньої Сілезії.

Усі групи мають давні традиції випікання хліба і продовжуватимуть розвивати свій бізнес разом з роздрібним продавцем.

Хліб - невід'ємний елемент польської кухні, і багато людей не уявляє собі дня без сендвіча зі свіжих булочок або улюбленого хліба.

Хліб також є важливим доповненням до супів, салатів та соусів.

Агнешка Томашевська, франчайзі магазину Żabka в Рашині, сказала: "Клієнти мого магазину з нетерпінням вибирають хліб з місцевих пекарень, оскільки ті пропонують дійсно високоякісні продукти, виготовлені традиційними методами.

Хлібні булочки, спечені на місці в магазині, які можна придбати навіть у другій половині дня та ввечері, також дуже популярні. Я рада, що можу співпрацювати з іншими компаніями з регіону. Важливо, що місцевий бізнес підтримує один одного».

Żabka хоче, щоб клієнти знаходили свій улюблений хліб у найближчому відділенні магазину, тому він зосереджений на співпраці з перевіреними місцевими пекарнями.

Франчайзі, які керують магазином, мають у своїй зоні щонайменше дві рекомендовані пекарні, і вони мають вибрати, який хліб піде на полицю магазину.

Мережа приділяє пильну увагу смаковим уподобанням клієнтів, а пекарні проходять численні дослідження, випробування та дегустації, щоб хліб, що поставляється ними, відповідав очікуванням клієнтів та вимогам до якості мережі.

Читайте також: Żabka запускає формат безкасового магазину - Żappka

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Эксклюзивные материалы TradeMaster.ua

Комментарии

Ваш комментарий будет первым.

Добавить комментарий

Ваше имя*


Защита от СПАМА

Сообщение*

Читайте также