26 серпня 2021

McDonald's прибрала з меню молочні коктейлі в Великобританії

McDonald
1315

Мережа ресторанів швидкого харчування McDonald's прибрала з асортименту своїх британських закладів молочні коктейлі та напої в пляшках через проблеми з ланцюжком поставок, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на NewRetail.

«Як і більшість рітейлерів, ми відчуваємо зараз деякі проблеми з ланцюжком поставок, що негативно відбивається на доступності невеликого числа продукції. Напої в пляшках і молочні коктейлі тимчасово недоступні в ресторанах Англії, Шотландії та Уельсу», - йдеться в заяві компанії.

Всього у Великобританії налічується близько 1,3 тисяч ресторанів McDonald's.

Раніше з аналогічними труднощами зіткнулися багато британських магазинів і підприємств громадського харчування. Минулого тижня мережа кафе громадського харчування Nando's оголосила про закриття приблизно 50 з 400 ресторанів у Великобританії через перебої з поставками головного компонента свого меню - курки. Такі самі проблеми відчуває і гігант громадського харчування KFC.

Головна складність - гостра нестача водіїв вантажівок. За інформацією телеканалу Sky News, в країні вільні близько 90 тисяч вакансій водіїв великовантажних машин на тлі виходу країни з ЄС і різкого зростання захворюваності на коронавірус.

Читайте також: Конкурент McDonald's відкриє гігантські 4-смугові аналоги «Макавто»

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також