18 жовтня 2021

Корейська Burger King запустила собаче меню

Корейська Burger King запустила собаче меню
1502

Південнокорейська мережа фастфуду Burger King у партнерстві з виробником кормів для домашніх тварин Harim Pet Food розробила меню для собак, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на ESM Magazine.

Тепер хатніх улюбленців можна пригостити не тільки спеціальним воппером, а й «Справжнім Догппером». Так маркетологи назвали зроблені у вигляді кісточки ласощі зі смаком м'яса на грилі.

«Догппер» не містить в собі будь-яких синтетичних консервантів і на 100% складається високоякісної яловичини з додаванням вівса - для збільшення обсягу.

Крім «Догппера» собаці можна замовити і особливий воппер, який не містить соусів і топінгів, які можуть нашкодити здоров'ю вихованця. Як стверджують маркетологи компанії, з'їсти таку легко може і людина.

«Burger King зосереджений на наданні споживачам найкращих послуг в сфері харчування. Я сподіваюся, що Burger King зможе внести свій внесок в ту радість, якої можна насолоджуватися з тваринами-компаньйонами», - зазначив Янг-джу Мун, генеральний директор Burger King Korea.

Читайте також: Burger King запропонувала змінити стандарти конкурсу «Міс Всесвіт» у бік бодіпозітіва

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також