18 квітня 2022

Як найбільша drogerie-мережа України EVA адаптується до роботи в умовах війни

Як найбільша drogerie-мережа України EVA адаптується до роботи в умовах війни
1329

Від самого початку війни мережа EVA не припиняла роботу, забезпечуючи покупців товарами першої необхідності та надаючи благодійну допомогу за численними запитами. Як сьогодні бізнес пристосовується до воєнних умов, розповідає виконавча директорка ТОВ «РУШ» (керуючої компанії мережі EVA та EVA.UA) Ольга Шевченко:

«З 24 лютого, коли російські війська здійснили повномасштабне вторгнення в Україну, компанія опинилась у, м’яко кажучи, непростих умовах.

Основні проблеми, які ми долаємо сьогодні – обмежена кількість товарів першої необхідності на складах і в державі в цілому; нестача транспорту та водіїв; складна ситуація в регіонах; руйнування раніше напрацьованих логістичних ланцюгів та оперативна побудова нових, щоб запобігти дефіциту продукції сталого попиту.

Через загрозу для життя людей ми не можемо виводити працівників на ряд об’єктів – складів та магазинів. Ми щодня проводимо наради з регіональними директорами та керуючими, вирішуємо, які команди вийдуть або не вийдуть на роботу. Ситуація змінюється стрімко, при цьому необхідно враховувати усі ризики. Адже ми несемо відповідальність, як за персонал, так і за своїх клієнтів».

РОБОТА МАГАЗИНІВ EVA

«Магазини EVA працюють всюди, де це фізично можливо. Без перебільшення, наші співробітники – справжні герої. Всі команди без виключення супермотивовані, бо розуміють, наскільки важливо забезпечувати роботу магазинів, щоб люди просто мали доступ до продуктів першої необхідності – гігієна, пральні та мийні засоби, товари для дітей. Я пишаюся нашими працівниками. Їхня робота сьогодні – це щось неймовірне. Проте, на жаль, деякі фактори нам непідвладні. З більш як 1100 магазинів мережі понад 200 не працюють з різних причин. Актуальні дані про роботу EVA, зокрема про відкриті точки, ми щодня оновлюємо на сайті https://eva.ua/informacija-schodo-roboti-kompanii-eva/  для зручності клієнтів, адже ситуація постійно змінюється.      
Ми не можемо працювати там, де тривають обстріли. Кілька десятків магазинів внаслідок потраплянь наразі зруйновані або мають різні ступені пошкодження. Скільки таких, ми розуміємо лише приблизно, бо до деяких просто не маємо доступу. Наприклад, ніхто не може сказати, що з магазинами в Маріуполі і не тільки.           
Частина магазинів EVA опинилася на територіях, які тимчасово окуповані та непідконтрольні державній владі України. Над ними зараз втрачено управління з нашого боку.

Читайте також: Інтернет-магазин EVA.UA продовжує працювати: попит складає близько 40% від довоєнного рівня

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також