27 березня 2018

Мережа «Сім23» відкрила зручний маркет нового формату у Тернополі

Мережа «Сім23» відкрила зручний маркет нового формату у Тернополі
3619

23 березня мережа «Сім23» відкрила зручний маркет нового формату у Тернополі. Це 60-й магазин мережі, і другий в новому форматі у Тернополі. Про це редакції TradeMaster.UA повідомили в прес-службі компанії.

Новий маркет з торгівельною площею 130 кв.м розташований за адресою вул. Митрополита Шептицького 5. В новому магазині до послуг клієнтів - 2 каси, понад 2500 SKU, розширений асортимент food-to-go, облаштована зона для перекусу, безкоштовний WiFi. Маркет оформлено у традиційному для нового формату «Сім23» лаконічному та стильному дизайні.

В торгівельному залі знаходиться акцентована «Кав’ярня» - зручна зона приготування гарячих та холодних напоїв за системою самообслуговування. На вибір покупців – зернова кава та кавові напої зі свіжим молоком, постова станція з розливними безалкогольними напоями, слаш та натуральні ягідні чаї.

В касовій зоні виготовляються хотдоги різних видів, картопля фрі, гарячі курячі снеки. Також в магазині представлена свіжа випічка з власної пекарні та бельгійські вафлі, що готуються одразу в торгівельному залі. Клієнти, що налаштовані на дуже швидкий та ситний перекус мають змогу вибрати готовий сандвіч, багет чи круасан з начинкою та за бажанням одразу розігріти придбаний ланч в професійній СВЧ печі.

Для приготування їжі та напоїв використовується лише новітнє оригінальне обладнання виробництва Європи та США, що надає впевненість у якості та свіжості продуктів, що пропонуються покупцям.

Окрім food-to-go  в магазині представлений асортимент продуктів та товарів для дому, включаючи продукти категорії «фреш» та алкогольні напої.

Новий «Сім23» у Тернополі являє собою яскравий приклад успішного поєднання фуд-рітейлу малого формату та закладу швидкого харчування.

Маркет працює щодня з 7-ї до 23-ї.

Читайте также: Пакко Холдинг открыл супермаркет «Вопак» на Ровенщине

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA

КАЛЕНДАРЬ КОНФЕРЕНЦИЙ ТМ 2018

КАТАЛОГ КОМПАНИЙ ТМ

НОВОСТИ

СТАТЬИ

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua

 



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Раздел: > Новости Украины

Теги:

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також