14 вересня 2018

ПАККО Холдинг впроваджує каси самообслуговування

ПАККО Холдинг впроваджує каси самообслуговування
3395

IT-інновація, спрямована на підвищення якості обслуговування покупців тепер доступна для покупців мережі ПАККО. Перші каси самообслуговування встановлені у гуртовому магазині ПАККО у м. Луцьку за адресою Клима Савура, 21. До кінця року ритейлер планує запровадити системи Self Checkout у більшості торгових точок мереж «Вопак» та «ПАККО». Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Як розповів директор ІТ-департаменту компанії Андрій Щеглаков, таке інноваційне рішення значно підвищить пропускну здатність касових ліній, дозволить уникнути черг у години «пік» та підвищить лояльність покупців, які цінують всій час та зручність.

«Каса самообслуговування – це повністю автономне рішення, де покупець супермаркету може самостійно без участі касира придбати товари та розрахуватися банківською карткою. Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, мінімум виконання операцій, підтримка програми лояльності, компактність обладнання, ергономічність - все це створює комфорт у користуванні та економить час покупця. Така інновація дозволить оптимізувати штат касирів та значно зменшить залежність від плинності кадрів. Найближчим часом плануємо активно масштабувати даний проект по всій мережі», - зазначив Андрій Щеглаков.

 

Нагадаємо, що впровадження кас самообслуговування є одним із масштабних проектів по модернізації торгових точок ритейлера.

Завдяки системі Self Checkout покупець самостійно сканує, упаковує та оплачує товари. Це дозволяє управляти самим процесом покупки, що підвищує ступінь задоволеності покупців та лояльності до мережі.

Окрім того, каса самообслуговування забезпечує економію торгового простору магазину. На місці одного касового вузла можна встановити до трьох кас самообслуговування. Це дозволяє збільшити пропускну спроможність магазину, прискорити касові операції, скоротити кількість черг, особливо в періоди пікових навантажень, зменшивши при цьому штат співробітників.

Дана послуга зручна і доступна як для роздрібних так і для гуртових покупців. Наразі поруч з касами працюють консультанти, які розповідають про новий сервіс та допомагають скористатися ним.

Для впровадження технології Self Checkout ПАККО Холдинг замовляв обладнання в одного з провідних  виробників і постачальник торгівельного обладнання в Європі холдингу «Модерн Експо»  спільно з RED-Research Engineering Development. Розробник програмного забезпечення - компания "Вімас Технології".

Серед інших  ІТ-новацій, які планує у найближчій перспективі запустити ритейлер – впровадження freeWi-Fi hotspot для магазинів та програми автоматизації логістики.

Читайте также: Новый Starbucks в Италии признан самым красивым

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA

КАЛЕНДАРЬ КОНФЕРЕНЦИЙ ТМ 2018

ЖУРНАЛ PRIVATE LABEL 2018

КАТАЛОГ КОМПАНИЙ ТМ

НОВОСТИ

СТАТЬИ

ВИДЕО

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua

 

 



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Раздел: > Новости Украины

Теги:

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також