10 червня 2019

20 тисяч пасажирів вже замовили ланч при покупці квитків на поїзда Інтрерсіті

20 тисяч пасажирів вже замовили ланч при покупці квитків на поїзда Інтрерсіті
1068

За перший місяць роботи послугою замовлення ланчу від WOG CAFE при покупці квитків на поїзда Інтрерсіті скористалося майже 20 тисяч пасажирів. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

У WOG CAFЕ розраховують, що послуга стане ще більш популярною серед пасажирів швидкісних потягів. Так, за попередніми розрахунками, 50% всіх придбаних квитків на поїзди Інтерсіті будуть оформлені із замовленням ланчу або напою.

«Команда WOG CAFE вже кілька років поспіль робить все від нас залежне, щоб пасажири українських поїздів під час подорожі відчували турботу і комфорт, мали змогу смачно, якісно та недорого поїсти. Перший місяць роботи нової послуги довів її необхідність та популярність. Тому ми й надалі розвиватимемо даний напрямок. І наступним кроком стане розширення меню, страви та напої з якого можна буде замовити при покупці білетів на потяги Інтерсіті», - говорить Ірина Соколовська, керівник WOG CAFE поза межами АЗК.

Нагадаємо, що 10 травня WOG CAFЕ та «Укрзалізниця» запустили послугу замовлення та оплати продуктових наборів безпосередньо при придбанні проїзних документів. Послуга доступна при покупці квитків у залізничних касах – необхідно сказати про це касиру – або через онлайн-сервіс на всі напрямки поїздів Інтерсіті.

Наразі пасажири швидкісних поїздів можуть придбати ланч вартістю 89 грн., в склад якого входять фреш-сендвіч із куркою або з сиром фета та чай в асортименті. Окрім того, подорожуючим пропонують замовити чай, каву та мінеральну воду за звичною вартістю, яку буде додано до ціни проїзного документу. Своє замовлення пасажири отримують протягом першої години подорожі.

Читайте також: Украинский рынок интернет-рекламы - самый быстрорастущий в ЕС

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також