12 червня 2019

Fozzy Group проведе фестиваль Beermaster Day – 2019

Fozzy Group проведе фестиваль Beermaster Day – 2019
1724

21–22 червня на ВДНГ відбудеться важлива пивна подія року Beermaster Day 2019, де вже четвертий рік поспіль «Сільпо» представить найцікавіших гравців світу пива. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Цього року на гостей чекатимуть понад 60 пивоварень-учасників, більш ніж 300 сортів пива з 12 країн, понад сотня з яких у кегах. Також на фестивалі можна буде скуштувати сидри з Франції, Англії й Ірландії.

Крім того, цього року вперше на Beermaster Day діятиме Gin Room. 13 зіркових закордонних дистилерій представлять 35 унікальних смаків джину. Їх усі можна буде продегустувати, заміксувати та, звісно ж, познайомитися з тими, хто творить ці унікальні смаки.

Більшість напоїв, які будуть представлені на заході, – ексклюзив від Власного імпорту «Сільпо». Гості матимуть нагоду поспілкуватися з представниками пивоварень з різних куточків світу, а також відвідати спеціальні лекції-дегустації. 

Цього року подія змінила локацію і переїхала на ВДНГ, тож простору й розваг вистачить на всіх. Буде й традиційна фуд-зона, розташована просто неба. Зона устриць та грилю, смачні страви від SilpoResto тут ви зможете знайти ідеальну закуску під будь-який напій та на будь-який смак.

Читайте також: Видеосервис MEGOGO открыл бесплатный кинотеатр

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також