01 серпня 2019

«Сільпо» відкриває першу станцію з прийому вторсировини #Silporecycling у Дніпрі

«Сільпо» відкриває першу станцію з прийому вторсировини #Silporecycling у Дніпрі
1412

Мережа супермаркетів "Сільпо" відкриває першу в Дніпрі станцію з прийому вторсировини #SilpoRecycling. Вона розпочне працювати вже 2 серпня о 14:00 за адресою вулиця Юрія Кондратюка, 4. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Станції переробки відходів вже успішно працюють у столиці, однак проблема поводження з вторсировиною не менш актуальна для регіонів. Саме тому мережа #SilpoRecycling розширяє свою географію.

"Дніпро – четверте за кількістю населення місто України. У ньому живе багато екологічно налаштованих громадян, які хочуть сортувати відходи у комфортних умовах і станція #SilpoRecycling цьому лише допоможе" - зазначає керівниця регіонального партнера проекту ГО "Кольорові відра", Олена Мелешко.

"Українці поки лише вчаться правильно розділяти відходи, однак перший крок уже зроблено. Люди вже усвідомили, що чинну систему поводження з відходами необхідно змінити. Цей процес триватиме довго, але початок покладено. Наше завдання – мотивувати Гостей приносити вторсировину, щоб отримати бали «Власного рахунку» та допомогти планеті натомість" - додає керівниця проекту #SilpoRecycling Галина Дмитрук.

Проект втілено у співпраці з ГО "Кольорові відра". Як і на станціях в Києві та Запоріжжі, всі, хто принесе сміття на переробку, отримають заохочення у вигляді балів програми «Власний рахунок». За 1 кг скла можна отримати 150 балів, 1 кг паперу – 250 балів, 1 кг металу – 700 балів, а за 1 кг пластику – 500 балів. Згідно з правилами програми «Власного Рахунку», після закінчення звітного періоду, бали перетворюються на бонуси, які можна використати для покупок у «Сільпо». При перерахуванні в бонуси діє така схема: 1 бал = 1 копійка, 100 балів = 1 грн.

Станція прийматиме такі види сировини:

Пластик - PET пляшки, стрейч плівку, поліетиленові пакети, упаковка з маркуванням HDPE ;

Папір – картон, папір, журнали, газети, паперове пакування, упаковка Tetra Pak ;

Скло – скляні пляшки, банки від консервації, пляшечки від дитячого харчування;

Метал – алюмінієва банка.

Читайте також: Новые строительные нормы делают обязательными туалеты в супермаркетах

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також