01 серпня 2019

Компанія WOG оголосила результати благодійного конкурсу «Дорога до серця, що творить дива…»

Компанія WOG оголосила результати благодійного конкурсу «Дорога до серця, що творить дива…»
1670

Метою проекту був збір 1 млн. 330 тис. грн. для придбання УЗД-апарату із набором сучасних датчиків для Інституту серцево-судинної хірургії ім. М.Амосова. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Взяти участь у акції міг кожен: необхідно лише придбати кавовий напій в особливому благодійному горнятку на будь-якій АЗК мережі WOG та у WOG CAFE. Вартість напою в такому горнятку на дві гривні дорожча, ніж у звичайному. За умовами акції, гроші можна було також перевести, зробивши благодійний внесок онлйн на сайтах Української біржі благодійності та БФ «Твоя опора», або відправити СМС на номер 88 001 (вартість СМС – 20 грн.). Планувалося, що необхідна сума буде зібрана в період з 1 червня по 31 серпня 2019 року, але ще за місяць до фіналу акції накопичена сума склала 1 млн. 400 тис. грн.

Зазначимо, щороку в Україні майже 5 тисяч немовлят народжуються із серцевою вадою, яка розвивається у маминому лоні одночасно із зародженням нового життя. Третина з них із пологових будинків виписуються навіть без підозри на недугу, у той час як у перші години або дні життя крихітки мали би потрапити на хірургічний стіл. Через те 800 із них ми потім втрачаємо. Інститут серцево-судинної хірургії ім. М.Амосова – саме те місце, де дітки з вродженими вадами серця мають шанс на порятунок. Однак, обладнання, що є буквально запорукою порятунку, постійно зношується.

У зв’язку з достроковим завершенням акції, Інститут ім. М.Амосова отримає обладнання значно раніше.

Читайте також: В Черкасах відкривається перший JYSK

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також