12 серпня 2019

"МЕТРО Кеш енд Кері Україна" прокоментували інцидент зі шкільним щоденником без Криму

"МЕТРО Кеш енд Кері Україна" прокоментували інцидент зі шкільним щоденником без Криму
941

Представники торговельної мережі прокоментували інцидент з продажем шкільних щодеників з картою України, на якій відсутній півострів Крим. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на офіційну заяву компанії.

В офіційній заяві зазначається: "11 серпня 2019 року клієнт нашої компанії знайшов на полиці ТЦ METRO за адресою м. Київ, просп. П. Григоренка, 43 шкільний щоденник, на обкладинці якого було зображено карту України без тимчасово окупованих територій.

Повідомляємо, що цей товар було вилучено з продажів всіх ТЦ МЕТRO ще 15.07.2019 – одразу після того, як ми отримали перше повідомлення стосовно нього від клієнта. Згідно з офіційною інформацією компанії «Папірус», що є виробником та постачальником даного товару, з моменту виявлення цих щоденників, а саме близько місяця тому, виробництво їх припинено і поставок у жоден ТЦ METRO не відбувалося.

Наразі служба безпеки компанії «МЕТРО Кеш енд Кері Україна» проводить внутрішнє розслідування на предмет того, яким чином даний щоденник потрапив на полицю ТЦ МЕТRO".

Нагадаємо, що про інцидент стало відомо з фейсбук-допису користувача Володимира Бірулі, який повідомив про появу на полицях ТЦ МЕТRO щодеників, де на карті України був відсутній тимчасово окупований Росією півострів Крим.

Читайте також: В США создали "радиоактивную" водку из Чернобыля

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також