02 жовтня 2019

У Чернівцях відкриється перший магазин JYSK

У Чернівцях відкриється перший магазин JYSK
912

3 жовтня о 10:00 данський бренд товарів для дому JYSK святкує відкриття першого магазину у Чернівцях. Усіх любителів скандинавського стилю в оселі чекають приємні знижки та розіграші призів. Новий JYSK знаходиться у ТЦ «Майдан», що на вулиці Героїв Майдану, 71, повідомляє TradeMaster.UA.

Площа магазину складає 1 300 квадратних метрів. Формат 3.0 поєднує світлий дизайн, широкий асортимент продукції та спеціальні виставкові зони у вигляді вже обставлених кімнат. Шопінг стає надзвичайно легким, адже в одному місці можна придбати усе: меблі для кухні, вітальні, коридору чи спальні, товари для сну, текстиль і декор. Зорієнтуватися у виборі допомагають співробітники магазину.

Для всіх охочих оновити інтер’єр JYSK підготував осінню колекцію товарів. Новинки від данських дизайнерів оформлені згідно з трьома трендами REFLEXION, THE NEXT WAVE та MEMPHIS. Поєднання грубуватих текстур, насичених відтінків землі та океану і геометрії мінімалізму дозволили створити максимально красиві та комфортні речі для дому.

На честь відкриття JYSK дарує покупцям приємні пропозиції.

Євген Іваниця, виконавчий директор JYSK в Україні: «Магазин у Чернівцях стане 56-им в Україні та першим у цьому місті. Відтепер любителі лаконічного дизайну зможуть не лише замовити товари онлайн, а й роздивитися усе безпосередньо у магазині. А сучасний концепт 3.0 зробить процес вибору та покупки максимально легким та швидким.»

Читайте також: JYSK вернулся в ТРЦ SkyMall

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також