09 грудня 2019

«Епіцентр» до новорічних свят розпочав фестиваль дизайнерських ялинок «Ялинка ART FEST»

«Епіцентр» до новорічних свят розпочав фестиваль дизайнерських ялинок «Ялинка ART FEST»
2072

7 грудня в київському ТЦ «Епіцентр» на проспекті Степана Бандери запрацював перший в Україні простір креативних ялинок. На творчому майданчику DESIGN ARENA близько 30 українських дизайнерів представлять свої унікальні новорічні ялинки. Фестиваль триватиме до 29 грудня, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Кожен відвідувач торговельного центру зможе віддати голос за свого фаворита. Три дизайнери, чиї роботи визнають найкращими, отримають цінні призи.

Не залишаться без дарунків і покупці ТЦ «Епіцентр» – у фіналі на учасників голосування чекатиме розіграш трьох дизайнерських ялинок.

Крім того, у відвідувачів виставки буде можливість власноруч створити святкову ялинку. Для цього на території DESIGN ARENA буде спеціально облаштовано декілька подіумів.

У дні фестивалю «Ялинка ART FEST» проходитимуть безкоштовні майстер-класи, де всі охочі зможуть навчитися сервірувати новорічний стіл та декорувати приміщення, виготовляти флористичні композиції з живих квітів та хвої. А ще – власноруч робити ялинкові прикраси, текстильні листівки-«миколайчики», святкові свічки та сувеніри, різдвяні віночки і солодощі. Також дітям й дорослим наші майстрині запропонують зробити різдвяний та новорічний аквагрим.

«Розпочинаючи цей зимовий марафон гарного настрою, ми пропонуємо поєднати шопінг, вибір подарунків, розваги та відпочинок усієї родини в ТЦ «Епіцентр». Під час проведення фестивалю «Ялинка ART FEST» на його учасників очікує фешн-зона з дизайнерськими показами, зони хендмейду, подарунків, новорічне частування, розваги та майстер-класи. Але найголовніше – це унікальні ялинки, які надихатимуть усіх на творчість та гарний новорічний настрій», - зазначила заступник голови ТОВ «Епіцентр К» з реклами, маркетингу, зв’язків з громадськістю та ЗМІ Ірина Шинкаренко.

Читайте також: Продажі у мережі торговельних центрів «Епіцентр» у дні Чорної п’ятниці зросли на 140%

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Раздел: > Новости Украины

Теги:

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також