11 грудня 2020

JYSK відкриває другий магазин у Житомирі

JYSK відкриває другий магазин у Житомирі
1502

Скандинавська мережа JYSK анонсувала відкриття нового магазину меблів та товарів для дому у Житомирі. Грандіозне відкриття відбулося 10 грудня о 10:00. Новий магазин знаходиться на другому поверсі торгового центру ОЛДІ (вул. Грушевського, 5). Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Новий магазин на вулиці Грушевського став другим магазином мережі, відкритим у місті Житомир, та 72 магазином JYSK в Україні. Його площа складає 1 266 квадратних метрів. На святковому відкритті відвідувачі зможуть особисто переконатись в усіх перевагах магазину: сучасний формат, великий асортимент, висока якість обслуговування та, звісно ж, вигідні акційні пропозиції.

Так, чотири дні з 10 до 13 грудня перші 50 покупців, що придбають товари на суму від 800 грн, отримають подарункову картку JYSK на 200 гривень. Окрім того, у святковий період в JYSK діятиме безкоштовна доставка при покупці товарів на суму від 5 000 гривень. А вже 13 грудня о 17:00 серед покупців, які заповнять анкету, буде розіграний головний приз – чудовий матрац GOLD F30 для здорового сну.

Євген Іваниця, виконавчий директор компанії JYSK розповідає:

«Попри усі труднощі, які цьогоріч вплинули на роботу багатьох компаній, JYSK продовжує розвиватись та розширювати свою мережу. Ми переконані, що зараз, як ніколи, покупці цінують затишок, комфорт та функціональність свого дому. І ми раді, що у жителів Житомира з’явиться ще більше можливостей для того, щоб облаштовувати оселю своєї мрії».

Окрім розіграшів та подарунків, на жителів та гостей міста Житомир чекають численні знижки на меблі, аксесуари для дому та новорічні товари. Особливо приємними такі пропозиції є напередодні новорічних та різдвяних свят, адже меблі та декор від JYSK додають оселі неймовірної атмосфери затишку, тепла та внутрішньої гармонії.

Так, у новому магазині діятимуть знижки до 70% на меблі для спальні, обідні столи та стільці, шафи, софи, офісні крісла, матраци і подушки, люстри, іграшкових ельфів, гірлянди та безліч інших товарів. Тож у JYSK обіцяють, що усі покупці нового магазину зможуть відчути святковий настрій, затишок справжнього скандинавського хюґе та неймовірне задоволення від вигідних покупок.

Читайте також: Как прошла Черная пятница в JYSK

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також