25 червня 2021

Запрошуємо на «B2BMaster-2021: Прорив року в управлінні та продажах»

Запрошуємо на «B2BMaster-2021: Прорив року в управлінні та продажах»

6145

9 липня 2021 року в Києві пройде XI Міжнародна бізнес-зустріч у форматі битви кращих тренерів «B2B Master-2021: Прорив року в управлінні та продажах», яка традиційно відбудеться у двох практичних сесіях: «Антикризове управління компанією» і «В2В- продажі ».

Аудиторія учасників конференції: до 200 власників і топів: директори з продажів, комерційні, керівники маркетингу і HR- фахівці, які прийшли з метою струсити, переглянути свої підходи до управління бізнесом, відділом, конкретним бізнес-процесом, отримати для цього відповідні практичні інструменти; підібрати відповідну програму навчання для своїх співробітників, але вже всередині компанії.

Серед учасників Битви Кращих Тренерів: компанії DC LINK, Вересень Плюс, ГК Неоліт, Сабриз, ВРС, Герчак, Прем’єр Фуд, КФ Десна, Компас-Інтек, Корадо Каннінг Інкорпорейтд ТС КЛАСС, ТД Молочна Слобода, Астра-Косметік, 4Service Group та інші

Ключові питання конференці

- Подорож довжиною в життя. Як жити та працювати без кордонів.

- Управління за швидкістю мозку організації.

- Як поліпшити конверсію та підвищити середній чек, впроваджуючи чек-лист за вхідними дзвінками у В2В-продажах. Історія одного проекту.

- Емоції в продажах або як допомогти клієнту швидко прийняти позитивне рішення за вашою комерційною пропозицією.

- Стратегія бізнесу/організації: як не видумати, а розрахувати й забезпечити.

- Антикризові інструменти керівників майбутнього. Кидаючи виклик складним часам.

- Лідерство. Фундаментальні засади й про що не прийнято говорити.

- Антикризове управління компанією.

Завдяки конференції учасники зможуть: порівняти діяльність своєї компанії / відділу продажів з іншими. Відвідавши "B2BMaster-2021", кожен керівник зможе також поліпшити внутрішнє навчання в компанії, проаналізувати сильні та слабкі сторони, отримати професійні консультації з проблемних питань, отримати нові ідеї для розвитку бізнесу, усунути «підводні камені», що заважають компанії рухатися вперед, підібрати тренера для всієї організації, окремих її підрозділів і кожного співробітника, набути особистих знайомств з кращими тренерами, для розуміння їхньої динаміки, професіоналізму і подачі матеріалу.

ПРОВІДНІ СПІКЕРИ КОНФЕРЕНЦІЇ

Модератор і ініціатор – Тетяна Ільєнко, Executive coach ICF (Міжнародної Федерациії коучінгу), командний коуч, бізнес-тренерка з управлінської ефективності, власниця TradeMasterGroup. Засновниця Міжнародного Клубу Ефективних Коучів Youcoach.

Костянтин Ліорек, мандрівник № 1 в Україні, відвідав 174 зі 193 країн ООН - "Подорож довжиною в життя. Як жити і працювати без кордонів".

Григорій Осадчий, CEO Phonet LLC - "Телефонія ефективних продажів".

Наталя Сушко, сертифікований експерт з оцінки персоналу. Має понад 15-річний практичний досвід консультування, пов’язаного із задачами оцінки й розвитку менеджерів, впровадження процедур оцінки, навчання й передачі технологій - "Чотири помилки керівника, які руйнують команду".

Яна Олентирь, CEO компанії YouCoach, член ICF, Executive коуч АСС ICF, сертифікований за стандартами Міжнародної федерації коучінгу ICF - "Антикризові інструменти керівників майбутнього. Кидаючи виклик складним часам".

Кирило Солодкий, співзасновник клубу розвитку торгівельного, управлінського й сервісного потенціалу 4Service Club в Україні та Казахстані. Фахівець з розвитку й управлінню змінами - "Лідерство. Фундаментальн засади і про що не прийнято говорити".

Володимир Малічевскій, експерт з підвищення операційної ефективності бізнесу, впровадження процесного управління і побудови системного навчання. Власник і головний виконавчий директор ICPM Consulting. Президент Асоціації консультантів з управління "СМС-Ukraine". Чотириразовий переможець Битви кращих тренерів СНД за версією «В2В Master» - "Керування швидкостю мозку організації".

Євген Гетманчук, CEO Getmanchuk Group, бізнес-тренер. Срібний тренер-2015 з управління. Провів понад 1000 оригінальних відкритих і корпоративних програм для підприємств Запоріжжя, Дніпра, Харкова й Києва - "Agile в продажах і управлінні. Комплексні стратегії розвитку бізнес гнучкості компанії".

Сергій Сліпченко, експерт в галузі управління, лідерства та впровадження змін всередині компаній. Бізнес-тренер, коуч, консультант - "Ірраціональне управління".

Андрій Левченко, топ-спікер і багаторазовий переможець і призер попередніх Битв Кращих Тренерів. Підприємець і бізнесмен, власник двох компаній - "Стратегія бізнесу/організації: як не видумати, а розрахувати й забезпечити".

Валерій Глубоченко, Золотий тренер з продажів за версією Битви тренерів TradeMaster. Автор моделі перемовин «SalesMaster», один із засновників тренінгового ринку України - "Як ми покращили конверсію та збільшили середній чек, впроваджуючи чек-лист за вхідними дзвінками у В2В-продажах. Історія одного проекту".

Євген Тепляков, визнаний тренер з продажів №1 в Україні. Власник статусу «Золотий тренер з В2В продажів» 2019 и 2020 років. Входить до топ-20 Кращих бізнес тренерів України - "Емоції в продажах або як допомгти клієнту швидко прийняти позитивне рішення за вашою комерційною пропозицією".

Юрій Горнєв, засновник тренінгової компанії Expert Partner. Експерт з перемовин із досвідом понад 30 000 годин. Тренер і Коуч, НЛП практик. Реаніматолог сучасних вдділів продажів - "Переконання - це "сірий кардинал" у сучасних перемовинах і продажах".

Сергій Ліщук, міжнародний консультант, експерт-практик з понад 25-річним стажем праці в індустрії FMCG, з них – понад 10 років на посаді директора з маркетингу та продажів - "Секс-підхід у продажах або як використовувати те, що ми знаємо й любимо, для подвоєння своїх продажів".

Іван Фролков, експерт у сфері побудови ефективних відділів продажів "під ключ" з 11-річним досвідом в продажах. Засновник консалтингово-освітньої компанії Формули продажів. Засновник торгово-експортної компанії CARAVAN TRADE. Акредитований фахівець в ЄБРР - "Психологія продажів. Як мислить твій покупець".

Борис Жалило, бізнес-тренер року (2016-2019), Золотий тренер СНД, входить до Золотої Дюжини бізнес-тренерів (№2) і списку 25 кращих молодих тренерів США (Emerging Training Leaders 2013) за версією Training Magazine - "Сила впливу в продажах і перемовинах".

Юрій Фрідман, BDA професійний сертифікований коуч. Член Міжнародної Федерації Коучінгу, сертифікований професійний коуч Еріксоновського Міжнародного університету коучінгу (ECPC ACТР). Бізнес-коуч керівників і команд.

 

 

РЕЄСТРАЦІЯ

або за телефоном 067-502-30-13

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua

Раздел: Персонал >

Теги:

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від спаму

Повідомлення*