23 лютого 2024

Головна подія весни Виставка-Конференція Food&NonFoodMaster&CatMаnMaster-2024

Головна подія весни Виставка-Конференція Food&NonFoodMaster&CatMаnMaster-2024

3290

Запрошуємо Вас та Ваших колег на ХV щорічну головну подію року для рітейлерів та постачальників Виставку і конференцію Food&NonFood Master, CatMаnMaster-2024

Дата та місце проведення: Дата і місце проведення: 18-19 квітня 2024р. м. Київ, Берестейський, 40-Б, ВЦ «АККО Інтернешнл»

Конференція збере: понад 450+ власників та топ-менеджерів роздрібних мереж (власників, генеральних, комерційних директорів, директорів з роботи з продажу та маркетингу, закупівель, керівників СТМ). Провідних виробників та імпортерів FMCG товарів. Подія спрямована на перебудову співпраці ритейлерів і постачальників в нових умовах ринку, відновлення бізнесу компаній, сталий розвиток після війни та знаходження нових партнерів в Україні та за кордоном.
Партнери Виставки

Генерльний Партнер – STRATEG

Фарро Партнер

Трансформаційний Партнер – EALC

Партнер кава-брейку – Liberti

Офіційний Партнер з безпеки – SHERIFF

IT Партнер САБ

Фінтех-партнер Rozetkapay

Партнер з впровадження e-ТТН  - Linkos

Партнер IT рішень – Бізнес Аналітика

Фінансовий Партнер   ПАТ «МТБ БАНК»

Батарейки НАША СИЛА - Наш Сильний Партнер НАША СИЛА

 

Програма конференції:

 

Кирило Єжов, директор з розвитку бізнесу Кантар Україна. Тема: Нові виклики для сфери FMCG у 2024  році. Портрет нового покупця та як змінилась культура споживання українців

 

Марина Забарило, Генеральний Директор Consumer Panel Services GfK. Тема: FMCG 2024: збільшення продажів - mission impossible?

 

Сивак Олександр, власник СТРАТЕГ Україна та Дмитрій Карпачов, Психолог-практик, автор методу сугестивно прективної арт терапії. Тема: Не дитячі ігри, психологія і комерція на ринку України.

 

Марина Борисова, Директор з маркетингу ТОВ «Овостар Юніон». Тема: Тренди харчової галузі і новий погляд на споживача. Як «Ясенсвіт» підтримує сталий розвиток у буремні часи.

  • Ситуація в продуктовому рітейлі
  • Як «Ясенсвіт» реагує на зміни ринку і споживацької поведінки?
  • Чому і як ми комунікуємо із споживачами? Кейс комунікаційної кампанії «Ясенсвіт» в діджиталі
  • Де і як купують яйця в Україні?
  • До чого тут сталий розвиток і чому впізнаваність бренду «рулить» навіть у буремні часи?

 

   

Емілія Михальська, операційна директорка e-commerce VARUS. Тема: Тенденції розвитку офлайн та онлайн роздрібу. Відновлення сервісів доставки

 

В’ячеслав Сауц, Директор з маркетингу Мережа аптек «Подорожник». Тема: Бізнеси до бізнесу. Колаборації

  • Важливість колаборацій для мережі аптек "Подорожник"
  • Як підсилюють колаборації довіру клієнтів до бренду
  • Кейси колаборацій з Укрзалізницею, АТБ, , Megogo та ін.

 

 

Ткачук Оксана СМО, IDS Ukraine. Тема: Виведення нових продуктів у реаліях 23-24 років. Можливості та обмеження

  • Доцільність нових запусків
  • Що цінує споживач зараз
  • Як тримати незламність та зростати в цих умовах
 

 

Ельміра Гулуєва, Старший аналітик відділу аналізу ринків  Pro-Consulting Тема: Аналіз сучасних тенденцій у виробництві товарів  продуктової галузі України 2024.

 

 

Ніна Воробей, Керівник департаменту продаж і комерції (каналу сучасної торгівлі) ТОВ «Кормоте́х». Тема: Виробник vs рітейлер: хто насправді більше знає про продажі?

 

Вознесенська Марина, Керівник комерційного департаменту Експрес маркет box. Тема: Які промо та акційні пропозиції можуть допомогти ритейлерам збільшити продажі та підвищити лояльність покупців в умовах сьогодення. Конкурентний аналіз асортименту

   

Максим Безрук,  Заступник комерційного директора по стратегії роботи з ключовими партнерами. Мережа магазинів «Аврора Мультимаркет». Тема: Створення стратегічного партнерства між роздрібною мережею і виробником. Які KPI ритейлерів потрібно знати постачальнику для успішної співпраці.

   Олексій Миропольський, Комерційний директор RozetkaPay Тема: Як обрати платіжний сервіс, щоб покращити клієнтський досвід.

 

Дмитро Борисов,  Комерційний директор Linkos Group. Тема: Готові рішення для впровадження е-ТТН. Вплив нових технологій на транспортування товарів 

   Островський Ян, Засновник ТОВ «Стодола». Тема: Кейс про співпрацю з USAID, які покрокові дії потрібно запровадити, щоб отримати грант. 
   Олександр Костянчук, власник компанії Бізнес Аналітика. Тема: Автоматизація планування продажів. Як скоротити час на планування з 2 тижнів до 3 днів.
   

Юлія Зарицька, Директор по роботі з корпоративними клієнтами ПАТ «МТБ БАНК». Тема: Сучасні інструменти фінансової підтримки бізнесу

   Альона Руденко, Комерційний директор ТОВ «НАША СИЛА». Тема: Вибудова категорії батарейок у сучасному українському рітейлі.

Дарія Іванченко, комерційна директорка NOVUS. Тема: Оптимізація продуктового ритейлу в кризових умовах: успішні стратегії управління асортиментом, співпраця з постачальниками та ефективні методи контролю товарообігу

   Голубкова Юлія, В.О. Комерційного директора, ТОВ Ашан Україна Гіпермаркет. Тема: Які можливості відкриваються для малих і середніх підприємств у співпраці з провідними продовольчими мережами України. Які успішні кейси вже існують.
 

 

   Сергій Цимбал, директор Академії мережі АЗК UPG. Досвід роботи з управління торговими підрозділами, маркетингу, навчання ТОП-менеджменту компаній, ціноутворення та аналітики асортименту в сфері оптової та роздрібної торгівлі в компаніях "Епіцентр К", "Нова лінія", "EMI", "Сотня" та ін. Тема: Конкуренція в період ринкової турбулентності 
   Наталія Кірич, заступник виконавчого директора національної мережі магазинів плитки та сантехніки «АГРОМАТ». Тема: Управління асортиментом. Практичні поради щодо закупівлі товарів та взаємодії з постачальниками в умовах воєнного стану. Найкращі практики управління товарообігом в умовах кризової ситуації.
   В’ячеслав Склонний, Комерційний директор Фокстрот. Тема: Запаси та асортимент vs Категорійний менеджмент в умовах кризи
   Катерина Кузьміна, Керівник відділу закупівель та сталого розвитку компанія AB InBev Efes Ukraine.  Тема: Категорійний менеджмент у закупках

Гульфіра Крок, Експерт з управління асортиментом та ціноутворенням у рітейлі, співавтор книги "Велика книга директора магазину" Тема: Цінова та асортиментна політика мережі в умовах посилення конкуренції і зниження закупівельної спроможності 

Реєстрація

 

У вартість учасник конференції за 9900 грн входить:

  • участь в конференції і столах перемовин з мережами
  • Розміщення у каталозі конференції (50 слів про компанію)
  • Експрес-консультації від речників конференції
  • Кава-брейки, обід, фуршет

Групова участь:

4 учасники – 28 000 грн.,

6 учасників – 39 000 грн.,

9 учасників – 54 000 грн.

* Групові ціни без знижок

Спецпроекти конференції!

- Столи переговорів – Ви проведете переговори з більш ніж 40 українськими та зарубіжними мережами в окремо виділеному залі для переговорів протягом 3-х годин.

- Нагородження переможців Національних премій - Made-in-Ukraine-2024 покликана відзначити найкращих постачальників, Retail-in-Ukraine-2024 покликана відзначити досягнення роздрібних мереж у галузі співпраці з постачальниками.

- Галерея новинок провідних постачальників України та зарубіжжя. У рамках конференції проходить спеціальний проект провідних постачальників України та близького зарубіжжя! Кожен учасник – виробник може подати зразки найкращих проектів для представлення на полицях Галереї Новинок.

Участь зі стендом:

Вартість стенда розміром 6 кв.м (2*3) – 22 000 грн без ПДВ

Вартість стенда розміром 9 кв.м (3*3) – 28 500 грн  без ПДВ

Вартість стенда розміром 12 кв.м (4*3) – 31 000 грн  без ПДВ

Вартість стенда розміром 18 кв.м (6*3) – 36 500 грн  без ПДВ

Вартість стенда розміром 27  кв.м (9*3) – 46 000 грн без ПДВ

Вартість стенда розміром 36  кв.м (6*6) – 54 000 грн без ПДВ

Участь у виставці зі стендом включає:

- На виставковому стенді Ви зможете представити зразки продукції Вашої компанії, провести демонстрацію (дегустацію), що дозволить максимально ефективно розповісти про Ваші товари (послуги), звернути на себе увагу, обговорити співпрацю із зацікавленими компаніями. ("Лінійний" стенд у вигляді кімнати з однією лицевою стороною. Обладнання стенду: Стіл 700 × 700 мм – 1,Стілець «АСКОНА» - 3,Розетка 220 В (до 2 кВт) – 1,Спот-лампа 100 Вт – 1,Кошик для сміття – 1, Вішалка - , Ковролін, Фризовий надпис)

- Розміщення 50 слів + контакти в  друкованому каталозі конференції

- 2 учасники виставки, безпосередньо у виставковій залі (без доступу в зал конференції)

- Знижка 20% на придбання пакета "Учасник конференції"

На Виставці  Вас чекають:

  •  - 100+ виставкових стендів
  •  - 2 дні конференції
  •  - 30 топ-спікерів провідних роздрібних мереж, виробничих, дистрибуційних і аналітичних компаній України і зарубіжжя
  •  - Столи переговорів в форматі «Ритейлер-Постачальник»
  •  - Більше 1000 учасників - Ваших існуючих і потенційних партнерів ( 500+ учасників конференції і 600+ відвідувачів вставки).

Вартість відвідування стендів  - 400 грн Оплатити 

Учасники виставки 

 

 SOLNEX — це нова торгова марка європейського зразка дезінфікуючих та антисептичних засобів в Україні. Ось вже кілька років ми виготовляємо засоби для дезінфекції рук, шкіри, інструментів та поверхонь. Під час пандемії коронавірусу у 2020-2022 роках хітом продажів стала продукція лінійки SOLNEX БЛЮ ЛАЙН. Під цим маркуванням ми виробляємо одні з найкращих засобів для гігієнічної та хірургічної антисептики рук та шкіри в Україні.

 

 

 

"Мокоша" дистриб’ютор сиру та молочної продукції провідних вітчизняних і закордонних виробників. Свій шлях розпочали у далекому 2002 році як сімейний бізнес. Основою асортименту "Мокоша" є саме сир та інші види молочної продукції, але в якості супутніх товарів ми радо пропонуємо бакалійну добірку: борошно, олію, консервації. Зараз "Мокоша" є офіційним імпортером продукції польських заводів "Mlekovita", "Lactima", "Mlekpol", "Polmlek", "SIERPC", "Spomlek", іспанських виробників "Spanish Cheese", "Quesos Revilla", "Nico Jamones".

 

 

3 ТОВ Цукрова Біржа. Основна діяльність нашої компанії – це постачання цукру. Нашою величезною перевагою є досконале знання цукрового ринку. Працюємо як по всій Україні так і всьому світу. Маємо багаторічний досвід створення надійного, ефективного та контрольованого виробничо-збутового ланцюга від цукрових заводів до виробників, переробників та кінцевих споживачів.

 

 

4 Торгова марка «НАША СИЛА» була заснована у лютому 2003 року для того, щоб надати українським споживачам найякіснішу сучасну продукцію у галузі батарейок, акумуляторів, ліхтарів, зарядних пристроїв, спец елементів, електротоварів та освітлювальної техніки. НАША СИЛА – займає лідируючі позиції на ринку України.
Багаторівневий контроль якості на всіх етапах виробництва та передпродажної підготовки надає вітчизняним споживачам продукцію з унікальними технічними характеристиками та властивостями. 

 

 

5-6 ТОВ «Мантінга Україна»- ЗАМОРОЖЕНІ ХЛІБОБУЛОЧНІ НАПІВФАБРИКАТИ.  Хлібобулочні вироби європейської якості

 

 

Алфаінтерпласт - Наші пластикові ящики та ємності відповідають державним стандартам якості і є абсолютно безпечною і міцної тарою. Пропонуємо виготовлення ящиків для хлібобулочних виробів, м’ясопродуктів, молокопродуктів, овочів, фруктів, ягід та грибів, а також для пиво-безалкогольної, лікеро-горілчаної промисловості і т.д. 

 

 

8  Торгівельна марка “Добра Вечеря” пропонує великий вибір вже готових м’ясних страв і напівфабрикатів з натуральних інгредієнтів, які пройшли суворий контроль якості. Більше 15 років наша компанія існує на українському ринку. За цей час ми набирали досвід, вдосконалювали свою кулінарну майстерність, використовували новітні технології та обладнання у виробництві, розширювали асортимент готових страв та напівфабрикатів. Завдяки цьому ТМ “Добра Вечеря” вже завоювала популярність у Миколаївській, Херсонській, Київській та Донецькій областях.

 

 

9  Ukrainian fish farming company. Ми плекаємо, трансформуємо, розвиваємо та збагачуємо екосистему. Ми прагнемо, щоб життя наших риб було сповненим сенсу для щастя людей. Наше зростання базується на трикомпонентному підході до процесів, які ми розробляємо, налаштовуємо та відтворюємо щодня. Це суть нашої функції з вектором розвитку від ресурсної до продуктової компанії з повним циклом виробництва.

 

 

10 ПрАТ «Кременчукм’ясо» — потужне вітчизняне підприємство, що входить до десятки найбільших підприємств м'ясопереробної галузі України. За довгі роки існування випуск підприємством продукції високої якості стало корпоративним стандартом та створило позитивний імідж продукту серед найвибагливіших споживачів. Сучасне підприємство під ТМ «Фарро» випускає більше 170 найменувань ковбасних виробів і м'ясних делікатесів. Понад 6о% — це ГОСТівська продукція, інше — авторські рецептури технологів.

 

 

11 Кіровоградський завод вагодозуючого обладнання — виробництво і продаж електронних ваг. Якщо ви бажаєте придбати ваги, у цьому вам допоможе завод вагодозуючого обладнання. Виробництво і продаж електронних ваг — це наша головна спеціалізація. Ми працюємо в даній сфері вже багато років, наша продукція відрізняється високою якістю та дуже вигідною ціною. Якщо у вас виникнуть будь-які запитання щодо особливостей пропонованих нами приладів, ми з радістю в зручний для вас час надамо професійну консультацію, яка допоможе вибрати необхідне обладнання.

 

 

12-13 Power Pro — це міжнародний виробник спортивного харчування і предметів для догляду за собою, який працює на ринку з 2012 року і за цей час встиг стати лідером у цих областях.

 

  14 Торгова марка «Солодкий Ярмарок» успішно працює на ринку кондитерських виробів понад 5 років. Запорука нашого динамічного розвитку – це порядність у відносинах із партнерами та висока якість продукції. На сьогоднішній день наш асортимент налічує 45 позиції: кукурудзяні палички, пісочне та листкове печиво, мафіни, буше, еклери та ін. Розробляючи солодощі насамперед ми думаємо про те, хто любить ними ласувати. Ми хочемо, щоб наші вироби приносили радість у кожний дім, і щастя довкола ставало більше!
 
 

15  Fillin — лідер аутсорсингу персоналу, індивідуальний підхід до кожного клієнта, щоб забезпечити успішну інтеграцію нового персоналу та його розвиток у вашій компанії.

 

 

16 Кондитерська фабрика «Кондитер Т Престиж» заснована більше 20 років тому, і на сьогодні є одним з підприємств, які найдинамічніше розвиваються. І які використовують як найбільш передові технології у виробництві кондитерських виробів, так і традиційні рецепти приготування домашньої випічки.

 

 

17  Links Group група компаній. IT компанія, створена професіоналами в галузі автоматизації бізнесу, з багаторічним досвідом у IT. Команда компанії має багатий досвід роботи як з боку ІТ-служби клієнта, так і з боку постачальника та ІТ-інтегратора. Увібравши знання і досвід великих компаній, ми створили власний бізнес, поставивши в основу експертизу, динамічність і довгострокові відносини з клієнтами.
Сукупний експертний досвід команди та топ-менеджменту компанії налічує десятки рок

 

 

18 Інтернет-магазин "Vmiske.ua" є провідним онлайн-рітейлером зоотоварів, надаючи своїм клієнтам доступ до широкого асортименту продукції для домашніх тварин. За короткий період часу, магазин завоював популярність завдяки своєму високому рівню обслуговування і різноманітності товарів. Основний акцент "Vmiske.ua" робить на команді професіоналів, що гарантує високий рівень знань і якісне обслуговування клієнтів. Магазин надає зручну платформу для онлайн-покупок, забезпечуючи клієнтам широкий вибір товарів, починаючи від кормів та іграшок, закінчуючи товарами для догляду та лікування.

 

 

 

 19 Enzym Group — одна з найстійкіших біотех компаній Східної Європи. Це сімейний бізнес у другому поколінні української родини підприємців Вовк. Чотири бізнес-напрямки групи та власний R&D центр забезпечують партнерів у 23 країнах світу харчовими, кормовими, хлібопекарськими та дріжджовими рішеннями для підвищення рівня життя людей, впроваджуючи біотехнології у їх повсякдення.

 

 

 

20 Ми – мережа міських кав’ярень ЧБ. Ми – кава та молоко, трохи чорного та трохи білого, щоб додати твоєму дню кольорів. Варимо чисту арабіку або купаж, з молоком чи без, зі звичайним чи на мигдальному, вранці, вдень та ввечері. Робимо все, щоб твій день був іще яскравішим! Просто дуже хочеться бути приємною зупинкою на твоєму шляху.

 

 

21 ТОВ Гуд Фудс. Наша компанія є першим виробником найсмачнішого хумусу в Україні з 2010 року. Саме тоді, ми вирішили донести до Вас традиції близькосхідної кухні та втілити найцікавіші кулінарні надбання народів світу. Якість продукту та природність найголовніше для нас! Тому для виробництва хумусу ми використовуємо нут тільки свіжого врожаю, вирощений фермерами на рідній українській землі, якісні та сертифіковані інгредієнти. В нашій асортиментній лінійці представлений кошерний хумус, приготовлений за особливою технологією та на різний смак від якого голова буде йти обертом. Необхідно обрати тільки свій найулюбленіший! Ми прикладаємо максимум зусилля, щоб наш хумус був якомога ближчим до Вас в кожному магазині України та за розумною ціною. Нам завжди буде чим Вас здивувати адже ми прагнемо, щоб Ви обрали саме «Yofi!».

 

 

22 Компанія Fishki Food пропонує широкий асортимент високоякісних продуктів і готові рішення для малого та середнього бізнесу.  Фокусом нашої справи є споживач, основні потреби якого і покликані задовільнити запропоновані рішення. Регулярно оновлюючи портфель товарів та послуг, а також доповнюючи його новим ми крокуємо в ногу з найсучаснішими світовими тенденціями.

 

 

23 ТзОВ «Водограй» є власником найпотужнішої марки мінеральної води серед рівненських регіональних виробників, а саме ТМ «Червона калина», про унікальність та лікувальні властивості якої знають далеко за межами області.

 

 

24 Компанія «Мовер Міл» – є одним з найбільших та найсучасніших зернопереробних підприємств України. Повністю автоматизований завод переробляє пшеницю на борошно, крупу та висівки. Потужністю переробки складає 350 тонн на добу. Група підприємств до якої входить ТОВ “Мовер Міл” також має власний банк землі, тож частково може забезпечити потужності власним зерном, а Вас якісним борошном. Вся продукція виходить під торговельною маркою “Перший Млин”.  Компанія «Мовер Міл» – пропонує покупцям здорову, екологічно чисту та якісну продукцію. Якість відповідає ДСТУ України, Без ГМО, сертифікована згідно FSSC/ISO 22000/ISO TC 2202.

 

 

25 Головна мета «Хлібодар»™ – зберегти традиційні українські цінності, як то гостинність, привітність, родинний затишок, чесність, щирий гумор, жагу до волі. Водночас, ми відкриті до задач сьогодення. Ми докладаємо зусиль, щоби відповідати усім сучасним викликам, та навіть передбачати їх. Сьогодні і завжди, головна цінність для нас – це наші покупці. Дбаючи про вас, ми вдосконалюємось щодня, рухаючись у ногу із часом. 

 

 

26 ТМ "Медова лінія". При в'їзді в село Нова Миколаївка, що розкинулось на березі річки Південний Буг в Немирівському районі, таке відчуття, що Бог залишив цю землю для себе. Це дійсно куточок раю. Екологічне чисте повітря, незакроплене хімікатами різнотрав'я. Тому і мед тут найкращий, цілющий, пахучий, а якщо добавити до нього різних горіхів, то це буде панацея, яка наділяє організм людини цілющими властивостями, захищає від хвороб, укріпляє імунітет.

 

 

 

27 ТОВ "Агрофірма "Козацька"Сучасне аграрне підприємство, яке має сучасну базу та займається вирощування зернових культур.

 

 

28 ТОВ "ХАРКІВСЬКИЙ МОЛОЧНИЙ ЗАВОД"  Вже четвертий рік поспіль ми виробляємо високоякісні молочні продукти: солодковершкове, шоколадне масло та глазуровані сирки. За цей час, завдяки своєму ніжному вершковому смаку і доступній ціновій політиці, наша продукція завоювала любов споживачів у всіх регіонах країни. До кожного моменту розробки та втілення асортиментної позиції ми підходимо з особливою увагою, ретельно вивіряючи кожен крок щодо всіх основних параметрів продукту. Серед найголовніших важливих переваг нашої компанії, є можливість партнерства на рівні всіх регіонів України.

 

 

29 Торговий дім «Золота миля» надає комплекс товарів і послуг, спрямований на забезпечення та розвиток підприємств харчової промисловості та є найбільшим виробником наповнювачів, сухих сумішей і поліпшувачів для хлібобулочних і кондитерських виробів в Україні. Ми здійснюємо оптові продажі продукції власного виробництва, української та імпортованої сировини та інгредієнтів, а також продаж у роздріб у рамках проекту Pekar&Konditer. Фахівці нашого Інноваційного центру надають комплексну технологічну підтримку клієнтам, зерноочисний комплекс компанії надає послуги з очищення та калібрування сировини, а власний логістичний комплекс дозволяє нам оптимізувати терміни доставки товарів. Займаючи стійкі позиції на внутрішньому ринку, ми активно розвиваємо експортний напрям продажів і просуваємо нашу продукцію на ринках Польщі, Румунії, Болгарії, Білорусії, Молдови, Греції, Німеччини, Голландії, Чехії, країн Прибалтики. Підприємство є дійсним членом АсМАП, а на нашій території діє зона митного контролю.

 

30 Підприємство Житомирські ласощі виробляє шоколадні, пралінові, помадні, вафельні та грильяжні цукерки, нугу, ірис, батончики, вафлі,різні види печива, а також, інші кондитерські вироби. Піклуючись про здоров’я споживачів, технологами фабрики розроблено асортимент дієтичних продуктів, в яких повністю,або частково, замінений цукор. Нашу продукцію ми виготовляємо на сучасному високотехнологічному обладнанні. Підприємством впроваджені сертифіковані інтегровані системиуправління якістю і безпекою харчових продуктів, відповідно до вимог міжнародних стандартів ISO 22000 і FSSC 22000, що дає можливість продажів солодощів під брендом «Житомирські ласощі»  у торгові мережі багатьох країн світу. Продукція підприємства має декларації відповідності за технічними регламентами Митного Союзу. Виробництво продукції відповідно до норм ісламу підтверджено сертифікатом «Халяль».

 

 

31 LITIKO є ІТ-інтегратором, консультантом і розробником прикладних інформаційних рішень для управління бізнесом. Своїм замовникам компанія «Літіко» пропонує послуги по налаштуванню і введенню в експлуатацію автоматизованих бізнес рішень, адаптованих з урахуванням потреб українських підприємств і вимог національного законодавства. Наші рішення працюють на підвищення прибутковості, конкурентоспроможності та капіталізації компанії за рахунок систематизації та автоматизації бізнес-процесів, завдань обліку, управління персоналом, фінансовими, товарними і виробничими ресурсами.

 

 

32 Підприємство «Торгово-Виробнича Група Український папір» займається комплексним обслуговуванням організацій товарами для офісу. « ТВГ Український папір » має власне виробництво касової стрічки , паперу роликового для принтерів , факс паперу , паперу фальцьованого в стопу , паперу для інженерних систем і плотерів , самоклеючих етикеток з різних матеріалів, термокартону у рулонах для бірок і друку білетів у кино,  атракціонів, транспорту та лотереї, бірки для логистики та складу, виготовлення паркувальних талонів,  бухгалтерських бланків , бланкової продукції тощо .

 

33 Група Компаній АФІНА працює на українському ринку більше 20 років. Основні сфери нашої діяльності-дистрибуція FMCG, створення власних брендів і логістичні послуги. Для нас немає другорядних або менш важливих контрактів. При виборі партнерів ми перш за все звертаємо увагу на потенціал, зацікавленість у розвитку і готовність дотримуватися домовленостей. Нам важливо, щоб наші партнери поділяли наші цінності і були націлені на довгострокову співпрацю, в нашому портфелі є бренди, які ми ведемо вже більше 20 років. 

 

 

 

34 «Конфiтрейд» - це компанiя по виробництву кондитерських виробiв. Ми працюємо на ринку з 2015 року та активно розвиваємося, постiйно відслідковуємо тренди та розширюємо асортимент продукцiï. Наше виробництво знаходиться в Києвi. Це дозволяє швидко забезпечити потреби клiєнтiв в будь-якій точці України. Співпрацюємо з великими і дрібнооптовими покупцями по всій Україні, а також плануємо вихід на зарубіжний ринок.

 

35 ТОВ Фабрика Тіста входить до групи компаній FFB, більш відомі як мережі пекарень та кафе Сімейна Пекарня, ФрансУа, Булочна1, Martin. Fedets Family Bakery є багаторічним лідером як серед мережевих пекарень так і у сегменті B2B постачання заморожених хлібобулочних та кондитерських виробів для національного та локального рітейлу а також і для дистрибуційних компаній. Сповідуємо friendly модель бізнесу та вирішення питань.Відкриті до нових проектів, раді новим контактам, партнерам та можливостям. Welcome.

 

 

36 Власна ферма ЇЖ НАШЕ.  НАЦІОНАЛЬНИЙ БРЕНД №1 в Україні з виробництва кукурудзяних паличок. Власне іноваційне виробництво. Даруємо радість та емоційне задоволення

 

 

37  Ми раді повідомити Вас про нашу нову торгову марку "GOOD FOOD oil", яка пропонує вишукану продукцію відповідної якості для вашого комфорту та задоволення. У складі нашого асортименту ви знайдете найкращу рафіновану соняшникову олію, яка відома своїм вишуканим смаком та безперечно високими стандартами якості. Виготовлена з насіння українського соняшнику на сертифікованому виробництві, соняшникова олія ТМ "GOOD FOOD oil" відповідає національним та міжнародним стандартам якості, гарантуючи вам найкращі харчові властивості та безпеку використання. Ми впевнені, що наша продукція стане невід'ємною складовою вашого раціону та відкриє перед вами безмежні можливості для творчості на кухні. З нетерпінням чекаємо на можливість співпраці з вами та віримо у взаємовигідність наших відносин.

 

 

38 Публічне акціонерне товариство “МТБ БАНК” є правонаступником Відкритого акціонерного товариства “МАРФІН БАНК”, яке було створено 5 листопада 1993р. МТБ БАНК надає широкий спектр послуг для корпоративних клієнтів, а також для клієнтів сектора середнього і малого бізнесу, юридичних осіб і фізичних осіб підприємців

 

 

39 Компанія Еней - провідний виробник і оптовий постачальник сувенірної та рекламної продукції з 20 річним досвідом роботи на ринку.
Основна сфера нашої діяльності спрямована на клієнтів, що бажають придбати корпоративні подарунки, промо-продукцію, рекламні футболки, ділову галантерею і канцелярію. Наша мета - допомогти компаніям заявити про себе, ефективно використовуючи бізнес сувеніри.
Клієнти довіряють нам, тому що ми знаємо свою роботу і робимо її якісно. З нами вигідно працювати - у нас найоптимальніші ціни! Власні виробничі потужності гарантують якість нанесення і виготовлення.

 

 

40 Компанія Rendpaco Eco змінила свій напрямок, вибравши екологічну сферу виробництва.  Основний продукт - це спандбонд та екосумки зі спандбонду. Компанія активно працює над покращенням екологічної ситуації в світі, тому виробництво екосумок є наріжним каменем в нашій діяльності. Спанбонд - інноваційний матеріал, який відрізняється високою міцністю та практичністю використання. Цей матеріал успішно витісняє звичайний поліетилен завдяки своїм унікальним властивостям, а також має варіативне колірне оформлення, що дозволяє використовувати його у різних проектах та задачах.

 

 

41 - 42 ТОВ фірма "Триплекс" була заснована у 1995 році і є однією з найбільших компаній в Україні, що надає широкий асортимент ветеринарних препаратів для продуктивних і непродуктивних тварин своїм клієнтам. Наші клієнти включають птахоферми, тваринницькі підприємства агропромислового комплексу, ветеринарні аптеки, клініки та зоомагазини нашої країни.

 

   

43 «Енергія плюс» - починаючи з 2005 року, компанія  позиціонує себе як Національний виробник дитячих настільних, логічних ігор. За цей час ми створили унікальну технологічну базу для виготовлення різноманітних товарів для дітей молодшого та середнього віку. При створенні нових серій ігор використовуються новітні методики освітнього та виховного процесу дітей. Наші сьогоднішні можливості дозволяють нам створювати замкнутий цикл виробництва: від розробки та впровадження до кінцевого виробництва та збуту.

 

 

44 Власна ферма ЇЖ НАШЕ.  НАЦІОНАЛЬНИЙ БРЕНД №1 в Україні з виробництва кукурудзяних паличок. Власне іноваційне виробництво. Даруємо радість та емоційне задоволення

 

45 Група компаній ТМ “ВІЛІЯ” включає ряд підприємств Волинської та Рівненської областей, що успішно працюють в різних сферах агровиробництва: рослинництві, зберіганні зернових, олійних та бобових культур, зернотрейді, борошномельно-круп’яному виробництві; тваринництві. На аграрному ринку більше відома материнська компанія ТзОВ “ВОЛИНЬ-ЗЕРНО-ПРОДУКТ”, діяльність якої бере початок з 2001 року.

 

 

46 Компанія АЛЬТЕРНАТИВА-СВ імпортер та дистриб’ютор косметичних брендів

 

 

47 Ми команда Green Leaf. Ми прагнемо робити солодощі здоровими і при цьому незрівнянно смачними. Ми створюємо наші підсолоджувачі з натуральних інгредієнтів для вашої насолоди і здоров'я. Основою всіх наших продуктів є стевія.

 

4Приватне підприємство «ВІЛІС» розпочало свою діяльність у 1996 році в галузі харчової промисловості. На сьогоднішній день воно займає лідерські позиції серед вітчизняних виробників макаронних виробів та повидла яблучного. Продукція ТМ ВІЛІС – це понад 15 видів коротко різаних та довго різаних макаронних виробів, а також повидло яблучне та ароматизоване – продукт, без якого неможливо уявити будь - яку випічку чи кондитерські вироби. Для виготовлення продукції підприємства використовується очищена природна вода із глибинної свердловини та сировина найвищої якості, що проходить перевірку у власній акредитованій лабораторії. 

 

49 Belosvet оптово-роздрібна снековая торгова компанія, створена для покупців - підприємці, якій піклуються про репутацію свого бізнесу і товарів, які отримує їх клієнт, а команда Belosvet щодня забезпечує успіх своїх клієнтів в їх бізнесі, завдяки поставкам закусок стабільної високої якості, від самих затребуваних до ексклюзивних. Якщо Ви постачальник продовольчих і непродовольчих товарів, ми запрошуємо Вас до взаємовигідної співпраці. Нам цікаві довгострокові і стабільні ділові відносини. Ми прагнемо до співпраці з надійними і стабільними виробниками .

 

 

50 Монласа 

 

51 З моменту заснування у 2006 році ТОВ «ТРИВІТА» стала панівним гравцем як трейдер на арені хімічної та полімерної сировини. Основна діяльність компанії - оптова торгівля високоякісною полімерною сировиною, призначеною для різних промисловостей: жорсткої і м'якої упаковки, виробництва споживчих товарів, електропобутової техніки, електроніки, будівництва, виробництва труб і багатьох інших.

 

 

 

52 ТОВ ВКП «Щедра Нива» - підприємство харчової промисловості, яке виготовляє консервну продукцію за міжнародними стандартами. Ми самостійно вирощуємо та збираємо врожай, а сучасне виробництві дозволяє обробляти сировину швидко, якісно, безпечно. “Щедра Нива” — це: - Експорт продукції у понад 20 країн світу. Наші консерви полюбляють в Україні та далеко за її межами.

 

 

 

 53  АПКГ "Дніпровська" є однією з провідних компаній у сфері агропромислового сектору України, посідаючи друге місце серед птахівничих підприємствб, та входить до п'ятірки найбільших виробників м'яса.  

 

 

 

 54 Компанія "Альфахімпро" спеціалізується на створенні високоякісних миючих засобів, включаючи пральні порошки, капсули та гелі для прання, а також засоби для прибирання оселі. Пропонуючи послуги ВТМ, виробляючи товари під власними торговими марками для роздрібних мереж та дистриб'юторів, гарантуючи якість та індивідуальний підхід. 

   

55  Український виробник Крамар готовий надати широкий асортимент комбікормів і БМВД, який ідеально підійде для вашого худоби і птиці. Ми дотримуємося всіх стандартів якості, адже вся сировина, яку ми отримуємо від наших перевірених постачальників проходить кілька етапів перевірки в нашій лабораторії. Крамар завжди відповідально підходить до будь-яких побажань наших споживачів. Тому, у нас є можливість замовити індивідуальний корм по вашій рецептурі. У великій кількості товару дуже легко загубитися, а купити комбікорм не того виду, який потрібен вашим тваринам - значить приректи їх на довге зростання, слабкий імунітет і нульову продуктивність. Щоб уникнути такої неприємної ситуації весь асортимент компанії Крамар промаркований, відштовхуючись від загальноприйнятої індексації. До того ж, ви завжди зможете звязатися з нашими консультантами, і вони допоможуть вам розібратися.

 

 

56 ТОВ «Конд-Клас» - сучасне кондитерське підприємство міста Харкова, яке спеціалізується на виробництві кондитерських виробів. Відмінна якість продукції, широкий асортимент, що налічує понад 300 найменувань - рулетів, печива, зефіру, тістечок і тортів, східних солодощів, листкових виробів, вафель, вафельних цукерок, цукерок в асортименті. Смачні та привабливі кондитерські вироби давно завоювали популярність у багатьох покупців не тільки нашого міста і області, а також інших регіонів України. Бажаючи привнести в життя своїх споживачів справжнє диво і святковий настрій, на підприємстві була запущена лінія по виготовленню ексклюзивних тортів на замовлення в асортименті.

 

 

57 "Спілка Автоматизаторів Бізнесу" – всеукраїнська громадська організація, яка об'єднує професіоналів в області автоматизації бізнесу, зацікавлених у розвитку сучасних інформаційних технологій, їх популяризації та ефективному використанні в різних галузях економіки. Головна мета Спілки – сприяння створенню нових інформаційних систем для автоматизації підприємств, забезпечення якісного супроводу та впровадження таких систем, розширення мережі професійних компаній з автоматизації бізнесу, навчальна та просвітницька робота.

 

 

58

 

 

59 Компанія «Ліктрави» заготовляє лікарську рослинну сировину в екологічно чистих регіонах України і зарубіжних країн. На підприємстві «Ліктрави» діє система багатоступінчастого контролю якості продукції, яка включає перевірку вхідної рослинної сировини, контроль на проміжних етапах і контроль готової продукції. Сучасна лабораторія підприємства дозволяє проводити випробування за всіма показниками якості та безпеки лікарської рослинної сировини згідно з вимогами Державної Фармакопеї України та інших нормативних актів.

 

 

60 ТОВ «Торговий Дім «Резонанс-Трейд» постачає на ринок України спеціалізовану техніку для створення якісних та функціональних рішень та технологій для автоматизації точок продажу в секторі HoReCa. Ми будуємо канали збуту, які базуються на довгострокових та довірчих партнерських відносинах з дилерами та інтеграторами. Забезпечуємо продукції додаткову вартість фінансовими сервісами, професійною технічною підтримкою, якісним та швидким ремонтом, якісним зворотним зв'язком.

 

 

6«ТК-Домашній текстиль» входить до групи компаній "Текстиль-Контакт" і за більш ніж 25 років успішної роботи стала лідером з виробництва готових текстильних виробів в Україні.

 

 

62 Компанія “Сито” уже 7 років активно займається виробництвом і розвитком замороженої хлібобулочної продукції Україні. Продукція “Сито” включає в себе заморожені хлібобулочні напівфабрикати (круасани, пиріжки, хачапурі, слоєне тісто), заморожений хліб і булочки (булочки для бургера, хот дога); вареники, пельмені, млинці, заморожена піца. Наша продукція забезпечує пекарні, ресторани, готелі, їдальні, супермаркети і магазини завжди якісним хлібобулочним напівфабрикатом, для того щоб покупці завжди і скрізь змогли купити свіжу випічку.

 

 

63 Компанія «Зодіак» – одне з провідних підприємств Східної України, яке входить до регіональних лідерів з виробництва макаронних виробів. Вже понад 20 років ми випускаємо корисні та поживні продукти на основі зерна із турботою про здоров'я наших споживачів. Для цього використовуємо високоякісну натуральну сировину місцевого виробництва, сучасне обладнання та новітні технології. Торгова марка «Зодіак» сьогодні – це синонім високої якості, екологічності та надійності. Тому наші партнери та клієнти, один раз познайомившись із продукцією бренду, залишаються лояльними протягом багатьох років.

 

64 Фабрика Комбі заснована в 1992 р. Український виробник косметики таких брендів, як Jee Cosmetics, Sensual Line (Лінія Почуттів), Regular, Нотатон, Elitan, Royal-Med, Perlen, L'elixir, Corallo. Сучасний виробничо-технологічний комплекс. Сертифікована дослідна лабораторія. Широка збутова мережа охоплює всю Україну і експорт. Система управління якістю виробництва продукції сертифікована і відповідає стандарту ISO.

 

 

65 R&V

 

 

66 ОБТ Логістик. Свою діяльність почали з експорту органічних овочів та фруктів до країн Європи. Надалі почалася діяльність з імпорту кормів та товарів для тварин ( котів та собак) з країн Європи на український ринок. На даний момент маємо партнерів виробників в Угорщині, та Румунії, а також власну торгову марку ТМ "Regis", в асортименті сухий та вологий корм, ласощі, посуд та іграшки для тварин. Нашими клієнтами є як дистрибютори так і локальні та національні мережі. Запрошуємо дистрибюторів та мережі до співпраці .

 

 

67 Седа-Нов 

 

 

68 «Бабусині Лакітки» — це принадний аромат і зрозумілі з дитинства складники: шматочки мʼяса, огірочки, квасоля, томати, декілька лаврових листочків і дрібка прянощів Паштети, мʼясні намазки та навіть грибочки фасуються в маленькі баночки — їх зручно закрити або з’їсти до останньої ложки, не відкладаючи на потім.

 

 

69 - 70 CHM software. CHAMELEON POS допомагає магазинам бути сучасними і прибутковими: автоматизує робоче місце продавця, спрощує облік товарообігу та фінансів, підвищує ефективність управління, покращує якість обслуговування покупців

 

 

 

 

71 «Пʼяна Вишня» - мережа закладів з ліпшою львівською настоянкою, яка належить до Холдингу емоцій “!FEST”. Перший заклад був створений у 2015 році, зараз «Пʼяна Вишня» налічує 63 заклади у 10-и країнах світу.  Цей бренд не просто про алкоголь чи настоянки, а про вміння цінувати момент, бачити красу життя і вміти знаходити час на себе в ці буремні часи.

 

 

   

72 Freight Transport Partner - ЗБІРНІ КОНТЕЙНЕРА КИТАЙ - УКРАЇНА ВІД 200$/М³. Нові шляхи через аеропорти (Варшава, Франкфурт, Братислава) та порти Європи (Констанца, Гдиня, Гданськ, Гамбург, Копер)

 

 73 Компанія «Villa Milk» має завершений цикл виробництва молочної продукції – від лану і до полиці в магазині. На фермі утримуємо 700 голів ВРХ молочної породи, 300 – дійного стада. Невелика кількість поголів’я дає можливість у повній мірі забезпечити індивідуальний догляд за кожною твариною і молодняком. Це відрізняє нас від великих виробництв, що працюють на об’єми, і від власників корів, які виробляють молоко у домашніх умовах і не можуть певною мірою забезпечити відповідні умови утримання корів та належний процес їх доїння.

 

 

 74 ТОВ «Одеський ваговий завод «Вагар» – український виробник сертифікованого вагового обладнання.  ОВЗ «Вагар» входить до складу групи компаній «Мир Весов», яка була заснована в 2010 р

 

 

 75  Секвоя Трейд Груп досвідчена команда професіоналів та надійний партнер у сфері імпорту побутової хімії, косметики, засобів особистої гігієни та продуктів харчування. Наша головна місія — забезпечувати українських споживачів виключно якісними товарами з Європи. Ми не тільки вибираємо перевірені та відомі бренди, але і активно відстежуємо новинки, щоб завжди запропонувати щось унікальне.

 

 

 76 УБА ТОВ 

 

 77 АнтиЧіпси (АнтиChips) - український виробник крафтових чипсів печених з лавашу. Натуральні, не шкідливі (бо печені, а не смажені в олії), низькокалорійні, хрумкі і смачні. Наш продукт універсальний: пивомани, винолюби, нелюбителі картопляних чипсів, зожники, спортсмени і звичайно діти - АнтиЧіпси можна всім. 0503786661 Новицький Віталій (керівник)

 

 

 78 

 

 

 

 79 Good Morning, Granolaперший український бренд сухих сніданків ГранолаюЦе корисний та натуральний продукт, створений для людей, які ведуть активний спосіб життя та піклуються про своє здоров’я. Протягом дев’яти років наш бренд залишається лідером на ринку України завдяки незмінним стандартам якості, безпечності (ISO 9001, 22000), 100 % натуральному складу та любові до споживача.


 

 80 «Дунайський аграрій» це 2 000 гектарів органічної української землі, на якій ми вирощуємо натуральні овочі, фрукти, зернові культури та продукти тваринного походження, що смакують як у дитинстві. Наше підприємство розташоване у селі Саф'яни, Одеської області на 45-тій «золотій» паралелі, що вважається золотою серединою нашої планети і територією з найсприятливішими умовами для вирощування фруктів, овочів та для виноробства.

 

 

 81 - 82 3D-пазли Cartonic — це простий і екологічний спосіб створити справжній витвір мистецтва з картону. Ці 60 хвилин сортування та збирання скульптури шар за шаром зроблять вас спокійнішими. Це шанс провести якийсь час наодинці в тиші або побути разом із дитиною, братом чи сестрою чи партнером, а не з телефоном. Cartonic — це подвійна ідея подарунка, тому що ви можете подарувати його одразу в коробці або… зібрати та розфарбувати значок, який ваш друг обожнює, щоб зробити ваш подарунок унікальним та особливим.

 

 

 

 83 "БіФранко" - це молода компанія, що динамічно розвивається. Її метою є створення та поширення високоякісних ігор. Спеціалізується на настільних іграх, пазлах, магнітних одягалках та дерев'яних іграшках. "БіФранко" пропонує багатий асортимент продукції, спрямований на стимулювання логічного мислення, розвитку моторики та творчості у дітей. Наші ігри та іграшки розроблені з урахуванням вікових особливостей і відповідають найвищим стандартам якості та безпеки. Ми прагнемо дарувати радість та користь нашим споживачам, допомагаючи їм вчитися і розвиватися через гру.

 

 

84 ТОВ "БІКО" постачальник засобів індивідуального захисту для всіх галузей промисловості, виробник спецодягу, пошиття спецодягу в корпоративному стилі на замовлення, виробник одноразового захисного одягу, постачальник абразивних матеріалів для промисловості, промислових стрічок та клеїв, антиковзких стрічок і покриття. Філософія компанії - забезпечити клієнтів якісною та сучасною продукцією при оптимальному рівні сервісу.

 

 

85 УВК працює на ринку професійних логістичних послуг України з 2001 року, і вже давно зарекомендувала себе як один з лідерів галузі. Безумовно, це результат злагоджених зусиль членів нашої Команди і партнерів, які працюють в різних куточках нашої країни. Запорука успіху УВК – спільність життєвих цінностей. Професіоналізм і невпинна націленість на постійний розвиток кожного члена Команди УВК- це гарантія високого результату для наших Клієнтів. Багато що зроблене, але ще більше належить здійснити.

 

 

 

86 ТОВ "ПАКАДО" - є виробником пакуваня з гнучких полімерних матеріалів. Ми маємо найбільший асортимент готових пакетів різних типів, а саме: дой-пак із зіп-застібкою, дой-пак зі штуцером, дой-пак з реторт матеріалу, тришовний пакет саше, гассет пакет з центральним швом, пакет флоупак. Усі готові пакети ми продаємо у роздріб від 1 штуки. Для брендування малої кількості пакетів (від 100 штук) ми пропонуємо шовкографічний друк та самоклеючі наліпки. Для найвибагливіших клієнтів ми виготовляємо пакування під замовлення з флексодруком. При цьому ми завжди намагаємось запропонувати найвигідніші варіанти, наприклад: сумістити в одному тиражі різні макети та різні розміри пакетів. Завдяки такій практиці та невеликій кількості тиражу (300 кг матеріалу) наш клієнт має змогу заощадити кошти на асортименті своїх пакетів.

 

 

87 Zhygun Herbs  Функціональні трав'яні чаїз композицією смаків. Кожен чай має свою суперсилу. Я поєдную трави так, щоб вони підсилювали одна одну і створювали відчутний ефект. Кожен чай має свій унікальний стиль: аромат, смак і післясмак. Ти розрізниш їх між собою навіть закритими очима. Працюємо з рітейлом, HoReCa, B2B, B2C. Відкриті до колаборацій і нових проєктів.

 

88 "STRATEG" вже не перший рік існує на ринку дитячих настільних ігор. Ми прагнемо робити світ дітей та дорослих яскравішим, цікавішим та більш творчим. Запропоновані іграшки не тільки розважають, а й активно навчають дитину, допомагаючи розвивати логіку та уяву. Ігри стимулюють творчість, розвивають інтелект та допомагають пізнавати навколишній світ. Все, що ми пропонуємо, виготовлено із екологічно чистих матеріалів. Ми заробили чудову репутацію завдяки великому асортименту якісної продукції: пазли, настільні ігри (розвиваючі та розважальні), набори для творчості та спортивні товари. Асортимент «STRATEG» (власник Олександр Сивак, крім того журналіст та видавець журналу «Судноплавство») активно розширюється, постійно ведучи активний пошук нових ідей. Наші талановиті дизайнери та художники із задоволенням створюють ексклюзивні шедеври. 
Діти — це наше майбутнє, тому наша мета – щасливі дітлахи. При реалізації нової ідеї завжди враховуються інтереси та переваги малюків.

 

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua

 

>

Раздел: Персонал >

Теги:

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від спаму

Повідомлення*