08 лютого 2021

Нові технології в перевезенні збірних LTL вантажів

Нові технології в перевезенні збірних LTL вантажів

3554

Збірні вантажі або, простіше кажучи, перевезення товарів невеликими партіями, - це швидко і ефективно. Такий метод вантажоперевезення популярний серед малого та середнього бізнесу. Продаючи товар невеликими партіями безпосередньо зі складу в Європі, у вас відпадає необхідність накопичувати товар на своєму складі, що дозволяє скоротити логістичні витрати, а також уникнути закупівлі зайвого товару, який ще не проданий.

Однак, невелика партія вантажу - поняття відносне. Вантаж вважається збірним, якщо він займає від 1 до 45м³ або вміщується на 1-15 піддонах. Стандартний піддон має розміри 1200 х 800 мм. Найефективніше перевозити вантаж на піддонах - це прискорює вантажні операції і підвищує збереження вантажу.

Крім факту коротких термінів і оптимальної вартості доставки збірного вантажу з Європи в Україну, існує й кілька інших переваг такого логістичного рішення:

• Закупівля точної кількості товару відповідно до замовлення вашого клієнта

• Ефективне використання оборотних коштів

• Оптимізація кількості персоналу

• Мінімізація витрат

Торгова угода завжди починається з переговорів з вашим покупцем. Бажано, до початку таких переговорів, мати надійного логістичного оператора, оскільки, дуже часто, рішення про угоду приймається в момент таких переговорів. Транспортні витрати залежать від розміру і ваги партії і, якщо ваш логістичний оператор не може швидко відповісти на ваше запитання щодо вартості доставки, то угода може зірватися.

Компанія NAVIS розробила унікальний сервіс для онлайн розрахунку вартості та доставки збірних вантажів з Європи в Україну – онлайн калькулятор, який допомагає швидко приймати рішення в процесі обговорення торгової угоди.

Це інноваційне рішення, яке не має аналогів на ринку України, з добре опрацьованим алгоритмом розрахунків та широкою логістичною мережею в Європі.

Вам не потрібно дзвонити і запитувати скільки буде коштувати доставка. Просто заповнивши мінімально необхідну інформацію про вантаж на сайті, ви моментально отримуєте онлайн розрахунок вартості і можливість оформити доставку в один клік за ціною, розрахованою калькулятором.

Більш детальну інформацію, а також відповіді на такі поширені питання як:

• як гарантується збереження товару;

• терміни доставки;

• який пакет документів потрібен для відправки вантажу та інші.

Можна отримати на офіційному сайті компанії NAVIS за посиланням https://cargocalculator.online/.

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від спаму

Повідомлення*