24 травня 2021

Як правильно налагодити логістичний ланцюжок, забезпечуючи форвардне складування FSL для продукції іменитих брендів, а також товарів з необмеженим строком придатності?

Як правильно налагодити логістичний ланцюжок, забезпечуючи форвардне складування FSL для продукції іменитих брендів, а також товарів з необмеженим строком придатності?

3900

Прагнення доставити товар вчасно, кожен раз, незалежно від міста призначення – є головним пріоритетом та основоположним елементом всього логістичного ланцюжку для постачальника. В цьому сприяє як розвинена транспортно-експедиційна система з компетентним управлінням та організацією автотранспортна та відповідна підготовка товарної позиції з використанням складського персоналу та складських комплексів різного призначення.

Палетна доставка від компанії PAKLINE Logistics – це комплексні логістичні послуги, що забезпечують планування, реалізацію, контроль поставок та зберігання вантажу від відправної точки знаходження до місця призначення, які надаються на аутсорсингу за напрямками міжгородні та внутрішньоміські автоперевезення.

Адресна доставка товарів під час карантину показала наскільки важливим є гнучка та налагоджена логістика, а також перевірила на міцність українських 3PL операторів в умовах ситуації, що склалася. Окрім якісного сервісу, ми щоденно проводимо роботи з забезпечення безпеки наших співробітників та клієнтів замовника, дотримуючись всіх вимог режиму карантину.

Наші послуги зберігання та обробки замовлень з використанням форвардного складування (FSL) успішно забезпечувало дотримання нашими клієнтами SLA у період обмежень, що пов’язаний з карантином. Повна інтеграція з системами замовлення та відвантаження постачальника забезпечило безперервну роботу у штатному режимі для клієнтів, та передача всіх складських операцій по зберіганню, комплектації, упакуванню та відправці товару на умовах аутсорсингу надало конкурентні переваги.

Які є переваги у інтернет-крамниць з використанням рішень FSL?

- Повністю «гнучкі» складські приміщення у відповідності до потреб зберігання від постачальника

- Оперативна реакція на запроси від клієнтів

- Повний контроль та відстеження, а також прозоре управління запасами

- Організація повернень

Час завжди відіграє роль в оптимізації процесів для критично важливих поставок, наприклад, в таких стратегічно важливих галузях як охорона здоров’я та забезпечення продуктами харчування.

На сьогоднішній день нікого вже не дивує одночасне використання компаніями різних типів складів для зберігання та обробки товару: склад для сировини, для готової продукції, CDP-платформа, склади фулфілменту та додаткових послуг, а також склад з клімат-контролем.

Точність та правильна кількість товару, своєчасна доставка та правильно заповнені супровідні документи – це турботи персоналу складу, який ретельно слідкує за станом товару, відповідає за запобігання та забезпечує товарний вид продукції.

Особлива увага приділяється доставці товарів з температурним режимом – охолодженим та замороженим продуктам харчування, фармацевтичної продукції та інших товарів з підтримкою відповідної температури на всьому ланцюжку поставок.

Наша пропозиція не обмежується у наданні послуг мультитемпературної доставки, ми можемо забезпечити повний комплекс послуг холодної логістики у відповідності з вашими вподобаннями, вимогами стандартів якості продукції, а також графіка поставок в місця продажів.

Ви можете розвивати свій бізнес, використовуючи унікальний логістичний сервіс з відмінними особливостями, що характерні тільки для вашого бізнесу.

PAKLINELogistics

Україна 49000, м. Дніпро, вул. Січових Стрільців, 94

тел. 0 800 303 006

info@pakline.com.ua

https://pakline-group.com.ua/

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua

Раздел: Керівнику ЗЕД >

Теги:

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від спаму

Повідомлення*