25 травня 2020

Корисні поради з вибору правильного експедитора

Корисні поради з вибору правильного експедитора

4758

Експедитори відповідають за зберігання й доставку товарів, тому успіх вашого бізнесу безпосередньо залежить від надійності й якості обраного партнера. Директор транспортно-експедиційної компанії БН-Груп Тарас Ногаль дає кілька порад, як не помилитися з вибором правильного експедитора.

Якщо вести мову про бізнес, пов’язаний з постачанням вантажів межами країни або за кордон, співпраця з експедитором набуває важливого значення. Вибір правильного експедитора в такому разі можна порівняти з вибором правильного постачальника чи бухгалтера – ви обираєте партнера, який допоможе вашій компанії досягти успіху.

Сучасний світ швидко змінюється, й успіх дуже залежить від оптимізації ланцюгів поставок, ефективності витрат, своєчасності та послідовному обслуговуванні. Вантажовідправники – імпортери й експортери та інші, що задіяні в ланцюзі поставок, - стикаються з питанням, якого експедитора обрати для їхніх міжнародних або внутрішніх логістичних потреб.

Хто б не хотів працювати з провідними експедиторами? Проте, як дізнатися, що саме ця компанія – гарна у своїй справі? З урахуванням того, що експедитори забезпечують зберігання та перевезення ваших вантажів, ви опиняєтеся у великій залежності від якості їхньої надійності.

Отже, як не помилитися й обрати гарного експедитора й впевнитися, що ваша компанія уклала угоду з порядним і надійним партнером?

Директор транспортно-експедиційної компанії БН-Груп Тарас Ногаль, фахівець у своїй справі, дає кілька порад, які допоможуть вам зробити правильний вибір.

- На вашу думку, на що має звертати увагу компанія перед початком роботи з експедитором?

Напевне, це досвід. Важливо, скільки років компанія працює на ринку в даній сфері, скільки має сертифікованих працівників у своєму штаті. Досвід – один з найбільш значущих факторів на ринку. Більше досвіду означає, що експедитор стикався з багатьма складними випадками протягом свого існування і має бути краще підготовленим для вирішення можливих майбутніх непростих ситуацій.

Наприклад, досвідчений експедитор зможе подолати такі непередбачені труднощі, як страйки, перенаправлення вантажів чи митні проблеми.

Також має значення, чи є логістична компанія членом вітчизняних або міжнародних асоціацій, оскільки приєднання до авторитетних асоціацій експедирування вантажів вимагає фінансової міцності, оперативної ефективності, доброчесності та багатьох інших вимог. Якщо експедитор є членом авторитетної асоціації, шанси на те, що він буде поводитися з вашими вантажами з обережністю й ретельністю, значно вище, ніж, як він не входив до жодної спілки.

Слід звернути увагу на наявність нагород, відповідних сертифікатів тощо – це свідчить також і про професіоналізм співробітників компанії.

Багато скаже про вашого ймовірного партнера його веб-сайт. Добре організований сайт з докладною інформацією й зручною навігацією свідчить про відкритість компанії, тоді як недружній до користувача ресурс, що залишає неприємне враження, мусить задуматися – чи не віддзеркалює це загальне недбале ставлення компанії до своїх клієнтів?

- Наразі існує багато компаній, які надають експедиторські послуги. Як клієнту не помилитися у виборі, що має його насторожити?

Надто дешева цінова пропозиція, вимога попередньої оплати до моменту завантаження, недбалий веб-сайт або повна його відсутність, так само як відсутність електронної пошти або навіть офісу – це ознаки якщо не шахраїв, то недбалих експедиторів, від яких слід негайно бігти.

- І все ж таки, якщо ви вже почали співпрацю з експедитором, але вас щось не влаштовує, тоді як вантаж вже у підрядника, що ви можете порадити у такій ситуації?

Порада може бути лише одна – завершити вже розпочате перевезення і негайно розпочинати пошук іншого експедитора, з урахуванням вже наведених порад.

- Про що ніколи не буде непокоїтися клієнт, який обирає БН-Груп?

Наші клієнти не опікуються про якість перевезення, безпеку вантажу й правильність оформлення супровідних документів. Забезпечення цих моментів ми беремо повністю на себе, таким чином, наші клієнти можуть повністю зосередитися на своїй безпосередній комерційній діяльності.

ТЗОВ "БН-ГРУП"

79041 Україна Львів,

вул. Героїв УПА 73, корпус №4, а/с 11186.

Тел. +38 093-79-53-738

http://bn-group.com.ua/

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від спаму

Повідомлення*