20 січня 2021

Aldi відкриває два нових магазини у Варшаві та планує подальшу експансію в Польщі

Aldi відкриває два нових магазини у Варшаві та планує подальшу експансію в Польщі
839

У середу, 20 та 27 січня, о 6:00, два нових магазини Aldi відкриють свої двері для покупців у Варшаві, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Wiadomości Handlowe.

«Мазовецьке воєводство є важливим регіоном у розвитку мережі. Ми надаємо велике значення реагуванню на потреби місцевого ринку, зберігаючи при цьому найвищі світові стандарти, як в області асортименту, якості обслуговування, так і розміщення наших магазинів. Ми є повсякденним магазином, де кожен день улюблені товари споживачів є під рукою. Цей принцип також керує нами у виборі місця розташування нещодавно відкритих магазинів – у цій справі ми завжди керуємось комфортом клієнтів, дбаючи про їх позитивний досвід покупок», - зазначив Бартош Єнджеєвський, менеджер з продажу Aldi Polska.

В інтересах здоров'я та безпеки споживачів мережа змінила формулу святкування. Підготовлено численні цінові акції, якими клієнти зможуть користуватися протягом 11 днів. З 20 по 30 січня покупці, які відвідують нові магазини мережі, матимуть можливість скористатися привабливими акціями на всі товари власної торгової марки Aldi. Клієнти, які відвідають магазин у перші дні відкриття, також отримають невеликий подарунок у вигляді багаторазової сумки для покупок, ремінця або жетону для коляски.

Наразі мережа налічує 162 супермаркети в Польщі. До кінця грудня 2020 року з’явилося 25 нових магазинів Aldi, у тому числі три в Мазовецькому воєводстві, зокрема у Варшаві. У 2021 році мережа прискорює темпи розвитку порівняно з минулим роком і планує подальші відкриття у Варшаві та Мазовецькому воєводстві. Щойно відкриті магазини підготовлені відповідно до нової візуальної концепції бренду, лейтмотивом якої є свіжість, яка представлена як в упорядкуванні простору, так і в асортименті та його виставці.

Читайте також: Aldi вручає співробітникам новорічну премію зарплату "для визнання їхніх зусиль"

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також