15 квітня 2021

Аргентина пустила на свій ринок українські молочні продукти

Аргентина пустила на свій ринок українські молочні продукти
1532

Українські виробники молока і молочних продуктів отримали можливість експортувати свою продукцію в Аргентину, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на AgroPortal.

Посольство України в Буенос-Айресі отримало відповідну офіційну ноту про відкриття ринку для українських продуктів від аргентинського зовнішньополітичного відомства, йдеться в повідомленні Державної служби з питань безпеки харчових продуктів і захисту споживачів.

«Для налагодження експорту в Аргентину українські виробники молока і молочних продуктів великої рогатої худоби і буйволів повинні пройти акредитацію при Національній службі здоров'я тварин і якості харчових продуктів Аргентини (SENASA). Аргентинська сторона дозволила в умовах пандемії COVID-19 проводити акредитацію виробничих потужностей українських підприємств дистанційно, з подальшою фізичною інспекцією виробництв після нормалізації епідемічної ситуації та відновлення міжнародного авіасполучення», - йдеться в повідомленні.

За словами голови Держспоживслужби Владислави Магалецької, відкриття ринку Аргентини для українського молока і молочних продуктів є важливим кроком в напрямку посилення торговельних зв'язків між країнами.

«Ми вже працюємо з Аргентиною: узгоджена форма ветеринарного сертифіката для експорту в Аргентину колагену і желатину, виготовленого зі шкір жуйних тварин. Замість цього з Аргентини в Україну імпортується м'ясо птиці, риба та морепродукти, свіже м'ясо домашньої великої рогатої худоби. Відкриття ринку для експорту молока і молочних продуктів дозволить розширити нашу співпрацю і створити нові можливості для українських виробників», - додала вона.

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua

 



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Раздел: > Новости за рубежем

Теги:

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також