21 липня 2021

McDonald’s переробляє використані стакани для напоїв у пакети для замовлень “на виніс” та доставки

McDonald’s переробляє використані  стакани для напоїв у пакети для замовлень “на виніс” та доставки
1480

Незважаючи на те, що паперові стакани для напоїв вважаються складним продуктом для переробки, McDonald’s вдалось знайти партнерів та розпочати замкнений цикл виробництва, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Паперові стакани McDonald’s, що використовуються для холодних і гарячих напоїв отримали друге  життя. Паперові стакани McDonald’s відтепер переробляються на пакети, які використовуються у ресторанах для замовлень “на виніс” та для послуги McDelivery.

Паперові стакани для напоїв McDonald’s виробляють зі 100% целюлози із сертифікованої сировини PEFC. Виробником стаканів є підприємство «Huhtamaki» - глобальний спеціаліст з пакування. 

Як це працює?

1. Сортування в ресторані. Відвідувачі McDonald’s після того, як вип’ють напій відсортовують стаканчик у відповідний відсік.

2. Досортування. Після сортування всі стакани забирають та досортовують партнери, щоб підготувати до переробки. Наприклад, стакани із Києва та області забирають на підприємство Обухівміськвторресурси, де їх ретельно досортовують та формують у величезні тюки і відправляють на Зміївську паперову фабрику (Харківська область), де здійснюється переробка усіх стаканів.

3. Переробка на сировину. На фабриці стаканчики відділяють від поліетиленової плівки. Для цього спочатку їх кидають у воду, щоб розм’якшити, а потім подрібнюють у гігантських гідророзбивачах, що дозволяє відділити паперову пульпу від шару поліетилену. Так стаканчики стають сировиною, з якої виготовляють папір у величезних рулонах.

4. Виробництво паперових пакетів. Далі рулони везуть на підприємство з виробництва паперових пакетів, де з паперу виготовляють фірмові пакети McDonald’s для доставки та замовлень “на виніс”.

 Компанія має на меті створити кругову роботу з відходами, залучаючи вторсировину для виготовлення товарів і використання їх у своїх закладах. Це відповідає глобальному зобов’язанню McDonald’s до 2025 року перейти на виробництво всіх пакувальних матеріалів з відновлюваної, сертифікованої сировини, а також сировини, яку можна використовувати повторно.

Читайте також: Як у Нью-Йорку: у центрі столиці до Дня Києва відкрився оновлений ресторан МакДональдз з унікальним дизайном

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Раздел: > Новости за рубежем

Теги:

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також