26 липня 2021

Акції Facebook і Google виросли на біржі за рахунок рекламних доходів

Акції Facebook і Google виросли на біржі за рахунок рекламних доходів
1343

Зростання продажів онлайн-реклами призвело до збільшення вартості акцій Facebook і Alphabet, що є материнською компанією Google, а також Snap, що управляє сервісом Snapchat. Найпомітніша капіталізація відзначена у Snap - він додав відразу 24% до вартості, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на MarketWatch.

Цінні папери Facebook збільшилися в ціні на 5,3%, Alphabet - на 3,4%, Google - на 3,6%. Зростання акцій свідчить про впевнене відновлення ринку онлайн-реклами після тривалого спаду через пандемію COVID-19. Лідером став Snap - компанія перевищила прогноз по виручці більш ніж на $ 100 млн і змогла збільшити вартість акцій майже на чверть.

Facebook і Google опублікують фінансові звіти наступного тижня. Однак за кілька днів до цього акції Facebook виросли до $ 370, а ринкова капіталізація компанії перевищила $ 1 трлн. Акції Alphabet виросли на 3,6%, до $ 2660 за штуку, а ринкова капіталізація наблизилася до $ 2 трлн. За останній рік акції компаній, які отримують дохід від онлайн-реклами, показують стабільне зростання: цінні папери Snap виросли в ціні на 250%, Twitter - на 83%, Alphabet - на 73%, Facebook - на 57%.

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Раздел: > Новости за рубежем

Теги:

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також