03 серпня 2021

Виручка торгових центрів і аутлетів вперше досягла докризового рівня

Виручка торгових центрів і аутлетів вперше досягла докризового рівня
1175

Американська Simon Property Group, найбільший власник торгових центрів на світовому ринку, повідомила про те, що продажі у всіх об'єктах вперше досягли докризового рівня за підсумками червня і останнього звітного фінансового періоду. про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Malls.

Головний виконавчий директор Simon Property Девід Саймон відзвітував про зростання виручки в торгових центрах і аутлетах на 80% щодо рівня червня 2020 року. В окремих штатах продажі вже перевищили показники докризового 2019 року.

В Simon Property розраховують, що відновлення ринку сприятиме активізації укладання рітейлерів нових орендних договорів. Минулого року значна кількість торгових площ в американських моллах спорожніла через банкрутства і заходи з оптимізації бізнесу рітейлерів.

За даними на 30 червня 2021 року в торгових центрах під управлінням компанії було заповнено в середньому 91,8% торгових площ. Для порівняння, два роки тому цей показник становив 94,4%.

"Ми продовжуємо спостерігати попит на площі по всьому нашому портфелю, з боку місцевих, регіональних та національних орендарів, підприємців, рестораторів і орендарів змішаного призначення ... він росте з кожним днем", - прокоментував Девід Саймон, зазначивши, що ринку все ще належить "викопуватися з ями" через серію банкрутств минулого року.

З початку року акції Simo Property виросли в ціні майже в півтора рази, і сьогодні капіталізація головного власника торгових центрів оцінюється в 41,5 млрд доларів.

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Раздел: > Новости за рубежем

Теги:

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також