15 вересня 2021

Amazon винаймає 125 тисяч працівників для своєї логістики

Amazon винаймає 125 тисяч працівників для своєї логістики
1065

У компанії Amazon оголосили про намір підвищити базову зарплату для працівників логістики до 18 доларів за годину у Сполучених Штатах. Адже на наступні місяці для підготовки до високого сезону інтернет-гігант планує додатково створити 125 тисяч робочих місць. Більшість новачків підуть працювати на склади та на транспорт. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Logist.FM.

Як повідомляє агенція Reuters, найбільший у світі інтернет-магазин роздрібної торгівлі підвищив зарплату у травні до 17 доларів за годину. Але це мінімум. За словами віце-президента Amazon Delivery Services Дейва Бозмана, у деяких місцях працівники компанії отримують лише бонусами по 3 тисячі на місяць. Це означає, що від початку цього року виплати працівникам збільшилися подекуди навіть утричі.

Швидке зростання заробітної плати показує, наскільки важко сьогодні у США залучити нових працівників. Великі компанії вимушені конкурувати ще й на ринку праці, оскільки безробітних в Америці тепер дуже мало. Принаймні, це можна сказати про тих, хто хоче та уміє працювати, а також шукає для себе вакансію.

Amazon нині має статус другого за величиною приватного роботодавця у США. З 2018 року компанія встановила мінімальний тариф оплати праці у 15 доларів за годину. Пізніше головний конкурент, Walmart Inc, почав винаймати людей з базовою зарплатою 16,4 долара. Walgreens Boots Alliance Inc також підтягнув оплату праці до 15 доларів. Amazon довший час також тримався цього тарифу, повідомляючи, що також готовий фінансувати навчання молоді у коледжах. У цьому разі працівники фактично отримували не менше 22,5 долара на годину.

Читайте також: Amazon витратить понад 1 млрд доларів на навчання співробітників за програмами бакалаврату

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також