16 вересня 2021

Zara відкрила всі магазини і вийшла на докризові показники

Zara відкрила всі магазини і вийшла на докризові показники
1192

Іспанський фешн-рітейлер Inditex Group оголосив про відновлення продажів і зростанні виручки в другому кварталі 2021 року порівняно до даних за 2019 рік. Компанія досягла високих показників завдяки відновленню роботи майже всіх магазинів, що були зачинені обмеження. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Reuters.

Виконавчий голова Inditex Пабло Ісла зазначив, що продажі відновлюються як у роздрібній мережі, так і через онлайн-канали по всьому світу, незважаючи на діючі в азіатських країнах обмеження. "У нас був сильний старт осінньо-зимового сезону, а конкурентна диференціація Inditex велика як ніколи", - прокоментував топ-менеджер.

Учасники ринку відзначають, що споживча модель змінюється - витрати покупців зміщуються в бік одягу для офісу в міру повернення до нормального життя. На цьому тлі такі бренди, як Zara і Massimo Dutti, ростуть із випередженням ринку.

За підсумками другого кварталу 2021 року чистий прибуток Inditex збільшився з 214 до 850 млн євро, а також виявився на 4% вище, ніж у докризовому 2019 році. Зростання продажів за звітний період склало 7% - до 7 млрд євро.

Читайте також: Zara запустила проект ZARATRUBUTE

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також