17 вересня 2021

Британська Со-ор уклала партнерство з Amazon

Британська Со-ор уклала партнерство з Amazon
1600

Торгівельна мережа Со-ор оголосила про плани прискорити свою стратегію e-commerce через нове партнерство з Amazon та посилення поставок роботів у співпраці зі Starship Technologies. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на ESM Magazine.

Це є частиною амбітного плану збільшити продажі в Інтернеті більш ніж удвічі - з 70 до 200 мільйонів фунтів стерлінгів до кінця року.

Нове стратегічне партнерство та розгортання роботів є ключовими факторами у планах Co-op щодо прискорення «послуг доставки продуктів для кухні».

Партнерство з Amazon надало можливість відкрити повний продуктовий магазин Co-op на сайті Amazon.co.uk, з доставкою в той же день.

Також Co-op та Starship Technologies підтвердили плани щодо розширення партнерства, додавши нових роботів, які поповнять загальний парк до 500 автономних транспортних засобів по всій Великій Британії, одночасно запустивши роботизовані служби доставки в п’яти нових містах та містах.

Со-ор - перший великий рітейлер Великобританії, який використовує роботів для доставки додому в партнерстві з Starship Technologies.

До кінця року Co-op збільшить свій парк роботів більш ніж на 300, збільшивши пропозицію роздрібного продавця зручності на вимогу та скоротивши викиди вуглецю при поставках на останній милі.

Покупці можуть вибрати з більш ніж 3000 продуктів, які доставляються всього за 20 хвилин за допомогою програми Starship Food Delivery.

Читайте також: Мережа Co-op озброїла охоронців балончиками з ультрафіолетовою фарбою

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також