17 вересня 2021

Білл Гейтс інвестує 600 мільйонів євро в мережу супермаркетів Picnic

Білл Гейтс інвестує 600 мільйонів євро в мережу супермаркетів Picnic
1740

Голландський онлайн-супермаркет Picnic отримав інвестиції в розмірі 600 мільйонів євро для прискорення своєї європейської експансії. До інвесторів відносяться поточні зацікавлені сторони і Фонд Білла та Мелінди Гейтс, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на RetailDetail.

Picnic хоче використовувати додаткові кошти в основному для прискорення своєї експансії у Франції і Німеччині, і буде інвестувати, зокрема, в центри виконання робототехніки, електромобілітаі команду розробників програмного забезпечення. Більше того, компанія хоче створити основу для задоволення зростаючого попиту - і зробити це більш стійко.

«Нашою місією було спроєктувати новий центр розподілу продуктів харчування, який не тільки буде екологічно безпечним, але й повністю змінить спосіб доставки продуктів до магазину. Ми продовжуємо інвестувати в розвиток і технології, щоб надавати нашим клієнтам найкраще обслуговування», - заявив співзасновник Йоріс Бекерс в прес-релізі.

Крім існуючих акціонерів, нове відоме ім'я в списку інвесторів Picnic - це Фонд Білла і Мелінди Гейтс, який управляє коштами Фонду Білла і Мелінди Гейтс, включаючи капітал, наданий такими мільярдерами, як Уоррен Баффет і Walmart.

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також