22 вересня 2021

IKEA відкриє перший магазин в Естонії у 2022 році

IKEA відкриє перший магазин в Естонії у 2022 році
1077

IKEA продовжує міжнародну експансію і заявляє про плани по відкриттю у 2022 році першого роздрібного магазину в Естонії. Як повідомляє портал BNS з посиланням на главу естонського офісу IKEA Крістіана Шнайдера, магазин буде відкритий восени наступного року в околицях Таллінна, пише TradeMaster.UA.

Загальна площа повноформатного магазину ІКЕА, з рестораном, бістро і продуктовим ринком, складе близько 30 тисяч квадратних метрів. Обсяг інвестицій у будівництво двоповерхового центру торгівлі складе 23 млн євро.

З весни 2021 року IKEA займається підбором співробітників для організації роботи першого фізичного магазину в країні. Завдяки відкриттю буде створено близько 300 нових робочих місць.

Одночасно IKEA відкриє ще один пункт формування і видачі замовлень площею 1000 квадратних метрів в місті Тарту. Його відкриття відбудеться до кінця 2021 року. В даний час під управлінням компанії в Естонії знаходиться лише один центр видачі замовлень. Це єдиний ринок, на який IKEA офіційно вийшла з інтернет-магазином без відкриття фізичного торгового простору.

Читайте також: IKEA адаптує один зі своїх магазинів до потреб емігрантів

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також