23 вересня 2021

LVMH працевлаштує 2500 фахівців до 30 років

LVMH працевлаштує 2500 фахівців до 30 років
1773

Французький конгломерат LVMH оголосив про запуск нової масштабної кампанії з набору персоналу, яка покликана забезпечити доступ до освіти і працевлаштування молодим претендентам з усіх верств суспільства. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на PROfashion.

До кінця 2022 року компанія підпише 2500 постійних .контрактів з кандидатами у віці до 30 років і ще 5000 короткострокових - з молодими фахівцями, які бажають пройти стажування. Усі нові співробітники будуть працевлаштовані у Франції.

Рішення про прискорену реалізацію запланованої програми Корпоративної соціальної відповідальності (КСВ) було прийнято керівництвом у зв'язку з «особливо важкими економічними умовами для молодого покоління».

LVMH активно сприяє підвищенню рівня освіти в індустрії моди. Так, у 2014 році була запущена програма навчання Institut des Métiers d'Excellence за напрямками дизайн, швейна справа і продаж, а в 2016 році конгломерат запустив платформу з базою знань про люксовий сектор. 80% студентів освітніх програм LVMH були прийняті на роботу до Домів Групи.

Читайте також: Чистий прибуток LVMH у першому півріччі 2021-го зріс у 10 разів

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також