23 вересня 2021

Макдональдс скорочує кількість пластику в іграшках Хеппі Міл по всьому світу

Макдональдс скорочує кількість пластику в іграшках Хеппі Міл по всьому світу
1738

Корпорація Макдоналдс оголосила про свою мету зробити все іграшки, що входять до складу Хеппі Міл у світі, більш екологічними. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на NewRetail.

Перехід на поновлювані, перероблені або сертифіковані матеріали для іграшок почався ще у 2018 році. За сім років він призведе до скорочення використання пластику на основі викопного палива приблизно на 90%.

Цей план планомірно реалізується на різних ринках по всьому світу, а в деяких країнах, наприклад, у Франції, перехід вже завершено. В результаті використання первинного пластику в іграшках вже вдалося скоротити на 30%.

Оновлені іграшки Хеппі Міл залишаться такими ж інтерактивними, цікавими і без сумнівів сподобаються всій родині. У деяких випадках це будуть фігурки або тривимірні конструктори. А, наприклад, в настільних іграх пластикові ігрові елементи на основі викопного палива можуть бути замінені на аксесуари, виготовлені з сертифікованих матеріалів рослинного походження або з перероблених матеріалів.

Крім зміни матеріалів для нових іграшок, компанія також впроваджує переробку старих іграшок Хеппі Міл на підноси і заміну пластикової упаковки іграшок на нову, виготовлену з рослинної сировини і сертифікованого волокна преміум-класу.

Макдональдс працює в тісній співпраці з постачальниками, сім'ями, ігровими експертами і інженерами, щоб впровадити більш екологічні та інноваційні дизайни іграшок і простимулювати попит на перероблені матеріали. Так, у Великій Британії спільно з Warner Bros. Pictures була представлена колекція іграшок «Космічний Джем: нове покоління», створена з екологічно безпечних матеріалів.

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також