26 листопада 2021

IKEA відкрила свій найбільший магазин - 5 поверхів та 65 000 кв.м

IKEA відкрила свій найбільший магазин - 5 поверхів та 65 000 кв.м
1701

IKEA офіційно відкрила свій перший роздрібний магазин на Філіппінах, який став найбільшим у світовому портфоліо шведського гіганта. Загальна площа магазину складає близько 65 тисяч квадратних метрів. П'ятиповерхова IKEA розташована у місті Пасай, високоурбанізованому передмісті Маніли, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Malls.

«Розмір зумовлений переважно логістичними потребами. Ми обіцяємо нашим покупцям миттєве задоволення від покупок, тому практично все, що ви бачите в магазині, ви можете забрати додому того ж дня», - прокоментував менеджер магазину "ІКЕА Філіппіни" Георг Платцер.

Вперше про проєкт було заявлено у 2018 році, а відкриття гігантського меблевого центру в острівній державі мало відбутися ще на початку 2020 року, але втрутилися виверження вулкана, а потім пандемія. Разом з тим, попри проблеми з поставками та чинні обмеження, IKEA змогла завершити будівництво та відкрити свій найбільший на сьогодні магазин.

«Відкриття цілком доречно для країни з високими темпами зростання та середнім класом молодих професіоналів, які прагнуть витратити гроші на стильні меблі в будинках, нещодавно придбаних під час бурхливого буму нерухомості», - пише Bloomberg.

Філіппіни стали однією з найбільш постраждалих від кризи держав у регіоні. Якщо протягом останніх десяти років економіка країни зростала в середньому на 6%, то лише у другому кварталі 2020 року падіння становило близько 17%, а рівень безробіття у льоту 2020 року досяг 10% і сьогодні залишається на рівні 8,9%.

У торгових залах нового магазину представлені локальні елементи, щоб місцеві покупці могли відчути знайомі речі, уявляючи предмети ІКЕА у своєму будинку.

Читайте також: IKEA відкриє гігантський магазин на місці Topshop у центрі Лондона

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також