У Канаді створюють рослинну яловичину вагю
Канадська компанія Protein Industries Canada інвестує у проект із виробництва альтернативних м'ясних продуктів. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на AgroPortal.
Як йдеться у заяві компанії, реалізація проекту зробить Канаду світовим лідером у виробництві продуктів харчування та інгредієнтів на рослинній основі.
Завдяки використанню інноваційних інгредієнтів рослинного білка та технологій обробки альтернативи яловичині відповідатимуть високоякісній лінії «вагю» як за текстурою, так і за смаком.
Wamame Foods, Merit Functional Foods, Wismettac Asian Foods та Winecrush Technology будуть розробляти інгредієнти для нових продуктів з використанням вирощених у Канаді культур, у тому числі гороху без ГМО та каноли, які потім будуть використовуватися в дослідженнях та розробках для вдосконалення нових альтернатив яловичині та свиней . Нові продукти продаватимуться під брендом Wamame Foods Waygu на додаток до вже існуючого продукту Waygu на основі сої, а також під спільним брендом під власною торговою маркою Wismettac Asian Foods.
Нові лінійки альтернативного м'яса продаватимуться по всій Європі, Азії та Північній Америці, що розширить присутність Канади на ринку альтернативних м'ясних продуктів рослинного походження.
Читайте також: В Ізраїлі почнуть виробляти молоко з грибів
По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua
Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua
Раздел: > Новости за рубежем
Теги: новости производителей, веганская еда, растительное мясо, говядина вагю
Коментарі
Ваш коментар буде першим.Додати коментар