25 травня 2022

IRG закриє всі магазини Nike на росії

IRG закриє всі магазини Nike на росії
992

Російська компанія Inventive Retail Group, яка управляє роздрібною мережею з 37 монобрендових магазинів Nike у найбільших містах країни-агресорці, змушена буде закрити всі торгові точки. Nike вирішила не продовжувати угоду зі своїм головним франчайзі на росії, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Malls.

«По мірі вичерпання товарних запасів IRG буде змушена закрити всі свої магазини під цим брендом», - прокоментував президент IRG Тихон Смиков, зазначивши, що в найближчому майбутньому Nike не зможе організувати постачання товарів на російський ринок.

У Nike на росії є й інші партнери, але вони також змушені скорочувати мережі на тлі російського вторгнення в Україну. За останні місяці загальна кількість працюючих магазинів американського бренду скоротилася на рф із 116 до 56. Ще на початку березня були закриті моностори під власним управлінням Nike, а також інтернет-магазин. Тим не менш, компанія поки що офіційно не оголошувала про вихід з російського ринку, і виплати співробітникам продовжуються.

Експерти вказують на те, що рішення Nike не продовжувати чинну угоду з IRG фактично може означати вихід бренду з країни. Термін дії франчайзингового договору з «Ап енд ран» та «А3 спорт» (входять до IRG) спливає 26 травня 2022 року. Проте присутність бренду в мультибрендових магазинах збережеться.

Читайте також: Віртуальні кросівки Nike для метавсесвіту продаються за $8000

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також