07 липня 2022

Amazon возитиме посилки на велосипедах у Лондоні

Amazon возитиме посилки на велосипедах у Лондоні
1181

Amazon вирішила відмовитися від автотранспорту для доставки посилок на території британської столиці. У Лондоні глобальний інтернет-ритейлер використовуватиме лише спеціальні вантажні велосипеди, а також кур’єрів, які пересуватиметься пішки. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Logist.FM.

Таким чином, Amazon намагається заявити про намір зробити свій внесок у зменшення викидів парникових газів. Однак варто зауважити, що останнім часом, зокрема, через суттєве подорожчання пального, використання автотранспорту для доставки посилок за адресами кінцевих клієнтів стало надто дорогим задоволенням. Відтак, вантажний парк оновлюють електричними велосипедами Еcargo.

При цьому компанія заявила про плани довозити у Лондоні щонайменше мільйон посилок на рік. Також «зеленіють» й самі розподільчі центри. Amazon планує подвоїти використання енергії з екологічно чистих джерел для живлення своїх логістичних об’єктів до 2030 року. А до 2040 року електроенергію для британських складів та розподільчих центрів отримуватимуть виключно з сонячних панелей та інших «зелених» генераторів. Так, на об’єктах у Манчестері, Коалвіллі, Хейдоку, Брістолі та Мілтон-Кейнсі буде встановлено 30 тисяч нових сонячних панелей.

Читайте також: Amazon запустила віртуальну примірку кросівок

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua

 



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також