06 лютого 2023

Carrefour відклала відкриття у Франції «антикризової мережі магазинів»

Carrefour відклала відкриття у Франції «антикризової мережі магазинів»
1293

Французька компанія Carrefour планувала розпочати розвивати на території країни власну мережу Atacadão, яка працює за моделлю cash&carry, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Retail Detail.

Перші магазини бразильської мережі Atacadão мали заробити у Франції восени поточного, але Carrefour зіткнулася з низкою складнощів при реалізації проекту. Через це керівництво компанії ухвалило рішення тимчасово відкласти відкриття нових точок. Імовірно, магазини мережі запрацюють не восени, а наступної зими.

Atacadão – це мережа магазинів, що працює за форматом cash&carry. Асортимент мережі становить близько 7000 найменувань, а формат торгівлі дозволяє встановлювати ціни приблизно на 10%-15% нижче, ніж у класичному гіпермаркеті компанії.

За задумом Carrefour, Atacadão мала стати «антикризовою мережею» магазинів, що дозволило б компанії підтримати споживачів, які опинилися у скрутному становищі через подорожчання вартості життя у Франції. Зокрема, компанія планує провести ребрендинг у ряді гіпермаркетів Carrefour та перетворити їх на Atacadão. Вибір точок буде зумовлений локаціями, в яких аналітики мережі зазначали зниження купівельної активності за останні роки.

Читайте також: Carrefour Polska платитиме клієнтам за пластикові пляшки та алюмінієві банки

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також