07 грудня 2023

Виробник спецій Kamis пророкував успіх тамаринду у 2024 році

Виробник спецій Kamis пророкував успіх тамаринду у 2024 році
809

Виробник спецій та приправ Kamis та Galeo - американська McCormick & Co. назвала тамарінд смаком 2024 року. Відбором популярних запахів та смаків у компанії займається команда з приблизно 50 шеф-кухарів та харчових технологів. Про це повідомляє TradeMaster.UA.

Виконавчий шеф-кухар McCormick & Co. Хадар Коен Авірам розповів CNN, що смаковий профіль тамаринду відображає всі тенденції 2023 р.: зростання кількості гострих та кислих продуктів у меню, переосмислення регіональних продуктів та страв, знайомих із дитинства.

Компанія з 2000 р. випускає звіт, в якому визначає спеції та приправи, які незабаром з'являться в меню ресторанів та в кулінарних книгах. Цього року експерти протягом дев'яти місяців їздили світом і вивчали кухні різних країн — від Південної Африки та Польщі до Китаю.

Тамарінд - це тропічне дерево сімейства бобових. Його плоди іноді називають індійським фініком. Тамаринд росте в Африці, Мексиці, Азії та Індії. Стручки тамаринду поєднують у собі кислі, гострі та солодкі ноти. М'якуш зелених плодів більше підходить для гострих страв, зрілі плоди солодші і можуть використовуватися для приготування десертів, напоїв, закусок. Тамарінд, наприклад, додають у вустерширський соус — а він використовується в коктейлі «Кривава Мері» та салаті Цезар.

Спробувати страви з тамариндом можна буде в американській мережі Black Tap Craft Burgers - відвідати зможуть замовити молочні коктейлі, бургери та картопля фрі. Поекспериментувати з тамариндом можна і вдома – McCormick почала продавати суміш тамаринду та пасильї – сушеного чорного перцю чилі.

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також