21 грудня 2023

Decathlon зізнався у прихованих поставках товарів після виходу з росії

Decathlon зізнався у прихованих поставках товарів після виходу з росії
414

Французька компанія Decathlon, один із найбільших виробників та ритейлерів спортивних товарів, дійсно продовжувала постачати продукцію на російський ринок після офіційного відходу з країни.  Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-службу компанії.

«Для завершення угоди було вирішено відповідно до чинних місцевих та міжнародних норм постачати обмежену кількість продукції протягом обмеженого періоду часу», - прокоментували в Decathlon.

Рішення продовжувати постачання після припинення операційної діяльності спортивний гігант пояснив бажанням допомогти покупцеві своїх активів запустити бізнес із збереженням робочих місць.

Раніше агентство AFP повідомило, що Decathlon "задіяла велику систему приховування свого експорту" до росії, поставивши в країну товари на загальну суму не менше 12 млн євро. Для постачання використовувалася «підставна компанія в Дубаї та дочірня компанія в Сінгапурі».

Decathlon оголосив про зупинення операційної діяльності на російському ринку в березні 2022 року, а пізніше ухвалив рішення остаточно піти з ринку. Влітку 2023 року компанія знайшла покупця на свої активи. На місці магазинів Decathlon відкриваються супермаркети Desport – мережу розвиває компанія APM, яка також володіє франшизою Mango. З 57 магазинів Decathlon, які працювали на рф, роботу відновлять близько 35.

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також