06 березня 2024

Whole Foods представляє новий формат магазинів

Whole Foods представляє новий формат магазинів
376

Whole Foods Market оголосила про запуск нового магазину малого формату для забезпечення швидкого та зручного шопінгу для мешканців міських кварталів. Перший магазин Whole Foods Market Daily Shop відкриється у Нью-Йорку, а надалі компанія планує поширити цей формат на інші міста США. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Retail Detail.

Концепція нового магазину ґрунтується на спробах Amazon відродити свій продуктовий бізнес після того, як минулого літа компанія розпочала модернізацію магазинів Amazon Fresh. Через кілька років після того, як компанія Whole Foods відмовилася від концепції магазину 365, вона знову береться за створення продуктових магазинів невеликого формату.

Площа магазинів Whole Foods Market Daily Shops складе від 650 до 1300 кв.м, що приблизно на чверть чи половину менше від традиційних магазинів Whole Foods. Нова концепція пропонуватиме варіанти їжі та закусок "на швидку руку", а також продукти першої необхідності.

У невеликих магазинах будуть продаватися продукти, м'ясо і морепродукти, хліб, алкоголь, біологічно активні добавки, місцеві продукти, а також власні торгові марки Whole Foods 365. , сендвічі, супи та десерти Juice & Java.

Перший малоформатний магазин має відкритися наприкінці цього року у Верхньому Іст-Сайді Манхеттена за адресою 1175 року Third Ave. У Whole Foods зазначили, що ці магазини нового формату не замінять традиційних магазинів компанії. За повідомленням Bloomberg, компанія вже підписала п'ять орендних договорів для реалізації цієї концепції в Нью-Йорку.

У 2015 році Whole Foods вже представляла концепцію невеликих магазинів у форматі 365 із низькими цінами. Хоча здавалося, що компанія продовжить розвивати цю концепцію після придбання Amazon у 2017 році, на початку 2019 року вона закрила цей формат.

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також