Ірландський стейк визнали найкращим у світі на World Steak Challenge 2025
Ірландія здобула головну перемогу на цьогорічному World Steak Challenge 2025 — титул «Найкращий стейк у світі» отримав стріплойн із ірландського ангуса 32-денної витримки. Переможний стейк, вироблений компанією Dawn Meats і доступний у мережі Lidl Ireland, також був визнаний найкращим у Європі та найкращим у світі серед філе, вирощеного на трав’яному раціоні. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на ESM Magazine.
Церемонія нагородження відбулася 10 листопада у Лондоні, в стейк-хаусі Smith & Wollensky, після дводенного суддівства, яке пройшло у вересні в Амстердамі. За словами редактора журналу Restaurant Стефана Хомки, цьогорічний переможець показав, що високоякісні стейки можуть бути доступними для споживачів, а також підтвердив репутацію Ірландії як виробника яловичини найвищої якості.
Серед інших переможців — австралійський ресторан Jack’s Creek, який отримав титул найкращого стейка Океанії за чистокровне філе вагю зернової відгодівлі; Fritz Fleisch & Fisch і Bēf & Co — за найкращий стейк Південної Америки; а японська Meat Japan здобула перемогу в Азії завдяки своєму Wagyu Striploin A4.
У конкурсі нагороджували як стейки трав’яної, так і зернової відгодівлі, а також визначали переможців серед малих і великих виробників. Премію Small Producer Award отримала іспанська Vacum Carnes de Lujo SL, а Large Producer Award — японська Arita Wagyu.
Цьогоріч на World Steak Challenge було вручено 304 медалі: 112 золотих, 109 срібних і 73 бронзові. Австралія здобула найбільше золотих нагород (25), а Ірландія посіла друге місце з 24. Загалом ірландські виробники отримали 68 медалей, випередивши Австралію (40) та Аргентину (29).
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua
Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua
Раздел: > Новости за рубежем
Теги: новини виробників, виробництво стейків,
Коментарі
Ваш коментар буде першим.Додати коментар






























