28 липня 2021

Розвиватися разом із компанією «Еконія»

Розвиватися разом із компанією «Еконія»

4320

«Еконія»  - це сучасна комерційно-виробнича компанія, яка понад 25 років успішно займається виробництвом питної води і дитячого харчування. 

Її торгові марки - «Малятко», «Аквуля», «ЙОDO», «DIVO VODA», «Чистий ключ», «Ya-Ya», «Malatko» -  не лише стають лідерами, але й створюють нові ніші на ринках питної води і дитячого харчування.

Так, у 2001 році компанія створила першу дитячу воду в Україні під ТМ Малятко, заснувала нову категорію «дитяча вода» на ринку дитячого харчування та культуру споживання цього продукту в Україні. Вже понад 20 років «Малятко» є лідером на ринку дитячого харчування та на сьогодні залишається єдиною національною торговою маркою, що пропонує повну лінійку дитячого харчування для малюків від 0 – 3 років.

«Еконія» входить в ТОП – 10 виробників питної води України та є визнаним експертом ринку FMCG.

Стратегія нашого партнерського розвитку – win-win!

В першу чергу, ми як виробнича компанія, будуємо успішні та взаємовигідні відносини з нашими промисловими партнерами: постачальниками обладнання, постачальниками упаковок та інших витратних матеріалів, постачальниками високоякісної сировини та інгредієнтів, дистриб’юторами, торговими сітками.

Ми маємо власне потужне високотехнологічне виробництво в Україні, а також співпрацюємо із лідерами виробників дитячого харчування Європи та СНД.

У своїй роботі ми задаємо високі планки і дотримуємося найвищих міжнародних стандартів:

-         впроваджуємо інноваційні технології

-         автоматизуємо бізнес-процеси

-         створюємо унікальні рецептури (маємо досвід створення дитячого харчування під ментальні смаки різних країн)

-         оснащуємо виробництва сучасними лабораторіями

-         контролюємо якість на кожному етапі виробництва

-         успішно підтверджуємо ці стандарти якості в міжнародних установах (ISO 9001, HACCP, FQC, IAF, BRC, HALAL).

Постійний розвиток об’ємів поточного виробництва продуктів питної води та дитячого харчування дає нам можливість співпрацювати та вести прямий діалог як з вітчизняними, так і з міжнародними компаніями різних країн – Австрія, Румунія, Угорщина, Сербія, Білорусь, Молдова, Словаччина, Йорданія. 

Ми активно розвиваємо присутність в торгових точках наших мережевих партнерів по всіх регіонах України.  Наша роздрібна стратегія передбачає співпрацю, як з національними торговими мережами, так і локальними регіональними продуктовими магазинами. На сьогодні ми маємо потужну дистриб’юторську мережу, що робить продукцію компанії доступною в будь-якій точці країни (понад 32 тис торгових точок по всій території України). Ми є партнером провідних українських торгових мереж АШАН, Метро, Сільпо, АТБ, Таврія, Епіцентр, Novus та ін. Понад 7 років співпрацюємо з НАТО, військами Канади, підтверджуючи якість своєї продукції на міжнародному рівні.

Компанія постійно інвестує у виробництво, вивчає новітні тенденції ринку питної води і дитячого харчування, створює продуктові лінійки самоокупних брендів, розробляє власні торгові марки (окремого продукту чи портфелю продуктів) «під ключ», забезпечує повний цикл маркетингового та логістичного супроводу.

Ми запрошуємо до партнерства, щоб разом створювати та пропонувати ринкам України і світу продукти, які стануть основою здоров’я на все життя.

Компанія «Еконія»

м.Київ, вул. Вадима Гетьмана, 1Б.

Тел: +38(044)2063638

E-mail: office@econia.com.ua

https://www.econia.com.ua/

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua

Раздел: Статті >

Теги:

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від спаму

Повідомлення*