01 грудня 2021

Демократична логiстика транснацiонального рівня від Global Logistics

Демократична логiстика транснацiонального рівня від Global Logistics

4379

Проблеми останніх двох років, які сколихнули весь світ, як ні що інше висвітлили важливість такої галузі, як логістичні перевезення. Глобальна економіка вкрай залежна від крихких ланцюгів постачань, і на плечі логістичних компаній звалилася велика відповідальність із забезпечення світової стабільності. Найкраще підготовленими до такої кризи виявилися компанії з неординарним особливим підходом до своєї сфери діяльності – такі, як компанія Global Logistics.

На запитання TradeMaster.UA відповідає Аліна Ганноцька, CEO Global Logistics, топ менеджер з понад 12-річним досвідом управління провідними логістичними компаніями.

- Які послуги надає ваша компанія?

Ми пропонуємо повний пакет логістичних послуг, включно з внутрішніми та міжнародними автомобільними перевезеннями, митним оформленням і послугами комерційного складування.

Наш досвід у сфері надання логістичних послуг дозволив зарекомендувати себе як відповідальна, надійна та стабільна компанія, яка розробляє індивідуальні логістичні рішення для задоволення будь-яких потреб кожного клієнта.

Компанія Global Logistics спеціалізується на:

- автомобільних вантажоперевезеннях на внутрішньому та міжнародному ринку;

- перевезеннях окремих та збірних вантажів;

- перевезеннях небезпечних вантажів (ADR всіх класів);

- перевезеннях вантажів, які потребують дотримання температурного режиму;

- наданні послуг у складській логістиці;

- наданні митно-брокерських послуг.

- У чому полягає особливість послуг Global Logistics із транспортування вантажів?

Особливістю компанії Global Logistics являється індивідуальний підхід до кожного нашого партнера. Це стосується не лише вартості перевезення, а й терміну доставки, специфіки маршруту, вантажу тощо. Наші досвідчені спеціалісти зможуть у будь-який час надати необхідну консультацію стосовно будь-якого питання.

- Що ви можете запропонувати клієнту, якщо вести мову про терміни, вартість доставки, гарантії та безпеку вантажів?

Наша компанія гарантує:

- швидку обробку замовлень та підбір необхідного авто згідно потреб і побажань клієнта;

- страхування вантажу згідно його інвойсної вартості; контроль та моніторинг авто на кожному етапі вантажоперевезення;

- GPS-моніторинг місця перебування автомобіля, що здійснює перевезення вантажу 24/7;

- диспетчерську підтримку 24/7;

- чітко прораховані й опрацьовані маршрути, що дає можливість доставити вантаж максимально швидко за мінімальні кошти;

- кожне авто та кожен перевізник проходить спеціальну перевірку, яку здійснює наша служба безпеки та юридичний відділ;

- 90% авто – Євро 6 та Євро 5.

- Якщо на шляху перевезення вантажів виникають складнощі, які ваші дії в такому випадку?

Компанія Global Logistics має представництва не лише в Україні, а й у США, Мексиці та Польщі. Наші спеціалісти у кожному з них у змозі локально вирішити будь-яке питання незалежно від того, де воно виникло. Саме завдяки цьому маємо тісні зв’язки з брокерами та митницями у кожній країні Європи та СНД.

- Яку частину роботи берете ви на себе, а що залишається на відповідальності ваших клієнтів?

Наша компанія працює згідно всіх правил Incoterms. Ми готуємо індивідуальні договори для кожного клієнта, щоб задовольнити всі його прохання та потреби. Відповідно до цього ми розподіляємо обов’язки та відповідальності сторін.

- Чи може клієнт також відстежувати, на якій стадії знаходиться процес перевезення його вантажу?

Майже всі наші автомобілі й автомобілі наших партнерів оснащенні GPS – трекерами. Завдяки цьому замовники можуть у будь-який час дізнатись не лише місце розташування свого вантажу, а також подивитися весь пройдений маршрут,  зупинки авто та робочий час водія, який виконує вантажоперевезення.

- Чи є клієнти, яким ви можете відмовити у послугах експедування?

Ми – добросовісна компанія, яка цінує не лише час наших клієнтів, а, звісно, і свій. Тому наша служба безпеки перевіряє кожного клієнта щодо його профілю роботи. Якщо ж службою безпеки буде виявлено, що замовник належав або належить до терористичних угрупувань, або груп, що мають ті чи інші кримінальні позови в суді тощо, то, на жаль, ми будемо вимушені відмовити у надані логістичних послуг. Компанія Global Logistics працює згідно законодавства України та дуже цінує свою репутацію.

- Ви є частиною великої трансконтинентальної групи з центральним офісом у Сполучених Штатах. Які переваги це надає вашій компанії в порівнянні з національними операторами?

Як вже зазначалось вище, наша компанія має представництва у США, Мексиці та Польщі. Це значно прискорює вирішення питань у будь-якій країні.

- У чому головна відмінність роботи логіста в Україні та за кордоном?

Головна відмінність полягає в тому, що логіст в Україні має знати не лише законодавчу базу вантажоперевезень, а й вміти прогнозувати час доставки вантажу, враховуючи внутрішні та зовнішні фактори, які можуть виникнути на маршруті. До них можна віднести черги на кордонах, графіки роботи митниць, оформлення певних дозволів, сертифікатів тощо. У кожній країні є свій порядок завантаження/розвантаження, замитнення/розмитнення, видача певних сертифікатів. Усе це необхідно вміти прораховувати та прогнозувати задля побудови максимально оптимального маршруту та графіку доставки вантажу.

- Які міжнародні напрямки зараз найбільш популярні?

Не можна так чітко виділити певний напрямок. Все залежить від сезонності товару, який імпортується або експортується та кількості дозволів у країні. Зокрема, багато вантажiв надходить із Нiдерландiв, Бельгії, Польщі, Іспанії, Франції, Німеччини.

 

Наші сильні сторони - висока якість та відмінний сервіс у логістиці. Запрошуємо всіх, хто шукає надійного транспортного партнера, до співпраці!

 

Компанія Global Logistics

Україна, м. Київ, Сумська вулиця 1,

БЦ "City Zen Park", офіс 607.

тел. +38044 300 27 18

email: info@globallogistics.com.ua

https://uk.globallogistics.com.ua/

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від спаму

Повідомлення*