23 лютого 2022

Особливості товарів та аксесуарів для догляду за тілом із поліпропіленових ниток

Особливості товарів та аксесуарів для догляду за тілом із поліпропіленових ниток

5511

Поліпропіленові нитки завдяки своїй універсальності знайшли застосування в найрізноманітніших галузях. Вони використовуються в сільському господарстві, рибальстві, медичній галузі та косметології, а в легкій промисловості без них взагалі неможливе виготовлення багатьох побутових речей. Їх міцність і зносостійкість дає змогу довго служити виробам без втрати зовнішнього вигляду, що й зумовлює широкий спектр використання цього матеріалу. Які преваги товарів із поліпропіленових ниток, у чому специфіка виготовлення мочалок та кухонних губок із цього матеріалу і чому їх не варто недооцінювати, ми дізнались у фахівців компанії «Мейсон Трейд».

Основні переваги поліпропілену

Популярність поліпропілену зараз набирає обертів по всьому світу за рахунок розширення галузей його застосування, де він витісняє АБС пластик і такі полімери, як полістирол та ПВХ. Останні матеріали викликають неабияку стурбованість борців за екологію, що відображається в законодавчих ініціативах країн Європейського Союзу. Суттєвими недоліками полістиролу та ПВХ є токсичність та великий відсоток утворення відходів за рахунок того, що вони практично не придатні до вторинної переробки й мало де їх можна застосовувати повторно. На відміну від цих матеріалів поліпропілен є екологічним та одним із найбільш універсальних полімерів, що зустрічаються на ринку, саме тому в багатьох європейських країнах це уже найбільш продаваний різновид пластиків. Поліпропілен підлягає переробці до чотирьох разів, тому його відходи потрібні завжди і всюди. Неодмінно значною перевагою є те, що це дуже безпечний та стійкий до різних видів зовнішніх впливів матеріал, відрізняється довговічністю, стійкістю до дії вологи, кислот і миючих засобів. Готові вироби не несуть загрози здоров'ю людини і природному балансу планети. Із первинного поліпропілену виготовляється споживча упаковка, що має безпосередній контакт із продуктами харчування, ємності для питної води, у медицині з нього виготовляють інгалятори та одноразові шприци, так як матеріал нетоксичний, то повістю придатний для створення товарів для малюків, а також із нього виготовляють мочалки на підприємстві «Мейсон Трейд».

Екологічне виробництво та обробка виробів із поліпропіленових ниток

Якщо коротко розглянути технологію виробництва, то вона поділяється на кілька етапів: на різних в’язальних машинах виробляються складові частини мочалок, потім вони йдуть на розкроювання відповідно до заданих розмірів, потім у тіло мочалки вставляється поролон, далі відбувається безпосередньо пошив готових виробів та останній етап – це пакування у споживчу упаковку. Так от на кожному із цих етапів проходить контроль якості спочатку напівфабрикатів, а потім і готової продукції.

Працівники компанії перевіряють, щоб вироби були ніде не забруднені, міцно зв’язані, без дірок і недоліків, а на етапі упаковки перевіряється ще й міцність пришивання ручок та петельок.

На всіх технологічних циклах, окрім останнього, утворюється значна кількість дрібних шматочків та ниточок, а так як ми соціально відповідальна компанія, то всі ці відходи продаємо стороннім компаніям для подальшої переробки. Також ТОВ «Мейсон Трейд» не відстає від глобальних трендів європейської та світової спільноти, спрямованих на захист навколишнього середовища. У минулому році на підприємстві почала впроваджуватись система екологічного менеджменту виробництва. Основною її метою стало зменшення споживання енергоносіїв. Наше в’язальне обладнання працює в єдиній системі повітряного тиску, який створюється кількома потужними компресорами. Вони споживають приблизно 40 % електроенергії, що загалом необхідна нашому виробництву. У минулому році було закуплене модифіковане обладнання, що створює тиск окремо для кожного в’язального верстата, тобто ця необхідна система подачі повітряного тиску вже вмонтована у верстат. Це технологічне рішення нам дає можливість відмовитися від системи компресорів та ресиверів взагалі й суттєво знизити споживання електроенергії.

Застосування і влив на шкіру виробів із поліпропіленових ниток

Згідно зі світовою класифікацією небезпечних речовин, поліпропілен відноситься до четвертого, найбільш безпечного класу. Небезпечна доза продуктів деструкції поліпропілену для людини — 2 години вдихання за умови нагріванні до 200 градусів. Вироби з поліпропіленових ниток не викликають алергічних реакцій, що підтверджено багатьма дослідженнями по всьому світу. Також поліпропіленові нитки стійкі до впливів грибка та цвілі, вироби з них не створюють сприятливого середовища для життя та розмноження бактерій та мікроорганізмів. Тому у вологому середовищі ванни або бані можна зберігати мочалки Maison без побоювань, а використовувати можна навіть маленьким діточкам, тільки обов’язково звернути увагу на рівень жорсткості.

Наприклад, мочалки рівня Hard, не кожна доросла людина взагалі зможе використовувати, але вони створюють пречудовий пілінг-ефект. Так буває, що в абсолютно здорової людини внаслідок стресу може проявлятися гусяча шкіра на окремих ділянках тіла, яка може нікуди не діватися протягом одного – двох років. Так от наша мочалка рівня Hard може прибрати такі нерівності шкіри після першого інтенсивного використання. Також завдяки циркуляції крові та лімфи під час регулярного використанні продукції Maison досягається відчутний антицелюлітний ефект. Підсумовуючи вищесказане хочеться наголосити, що мочалки з поліпропіленових ниток відповідають усім сучасним світовим трендам та мають багато переваг порівняно навіть з аналогами із натуральної сировини.

Для зв'язку з персональним менеджером та уточнення всіх деталей співпраці телефонуйте за номером +380 (67) 398 40 74.

E-mail: maisonopt@gmail.com

Сайт компанії: www.maisonopt.com.ua

 

Читайте також: Шлях із виробництва на полицю, або співпраця на умовах контрактного виробництва

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від спаму

Повідомлення*