13 січня 2023

Зустрічай Світанок з Мрією – новий український бренд соків та нектарів від «Галіція-Трейд» з інноваційним форматом галереї сучасного діджитал-мистецтва

Зустрічай Світанок з Мрією – новий український бренд соків та нектарів від «Галіція-Трейд» з інноваційним форматом галереї сучасного діджитал-мистецтва

4208

Споживчі тренди сьогодення сприяють розвитку українського продукту. Українці стають більш раціональними у споживанні, збільшуючи попит на товари вітчизняного виробництва. При здійсненні покупки 54% опитаних споживачів звертають особливу увагу на бренд в контексті країни походження (Згідно результатів дослідження компанії Gradus Research). Істотні зміни й перебудова категорії «Соки та нектари», в тому числі ротація звичних брендів на імпортні з невиправдано високим цінником, стали поштовхом до розширення портфелю брендів ТОВ «Галіція-Трейд».

«Компанія Галіція-Трейд довела свою експертність у виробництві якісного продукту, виготовляючи натуральний сік прямого віджиму ТМ Galicia. Ми пишаємось тим, що ні на день не зупинили виробництво з початку повномасштабного вторгнення та продовжували наповнювати сокові полиці смачною та, головне, корисною продукцією, дбаючи про українського споживача. Не дивлячись на виклики сьогодення, ми інвестуємо у збільшення виробничих потужностей. А це у свою чергу дозволяє нам сформувати повноцінний портфель брендів з різними видами продуктів, але із незмінним підходом до виробництва. Якість – наш основний пріоритет, що підтверджено також і  міжнародним стандартом BRC Global Standard» - Ірина Бігун-Тетерка, СЕО.

Новий бренд соків та нектарів «Світанок» вирішує значний перелік проблем торгової полиці, тому його поява зрозуміла, аргументована та очікувана. Асортимент бренду складається із  улюблених для українців смаків: виноград, апельсин, мультифрукт, томат, яблуко ті інші

«Формування асортиментної лінійки “Світанок” ми довірили своєму споживачеві - були обрані лише ті смаки, які найбільше до вподоби українському покупцю і таким чином був обраний топовий, не “роздутий” асортимент, продажі якого займають більш ніж 75% всієї сокової категорії в сегменті «середня ціна». Ми доклали багато зусиль, щоб створити якісний продукт: без барвників, штучних ароматизаторів та консервантів. Та найголовніше, не жертвуючи натуральністю та якістю, зберігаємо доступні ціни для нашого споживача. До того ж продукція ТМ «Світанок» справді з високими органолептичними показниками – найкращими серед аналогічних позицій на ринку, що підтверджено сліпими дегустаціями. Ми отримали бездоганний смак, сучасний дизайн та адекватну ціну, а це - гарантія повторної покупки та формування споживчої лояльності до бренду» - Костянтин Серебренніков, Директор з продажів.

Унікальністю ТМ «Світанок» є важливий емоційний акцент – символ українського відродження – літак «Мрія». Новий український бренд-елемент знайшов місце для увіковічення у багатьох сферах. Літаку присвячують мурали, повсякденний одяг, іграшки, аксесуари та різні побутові дрібнички. Цей символ не тільки полюбився українцям, а і став беззаперечним емоційним атрибутом. Компанія «Галіція-Трейд» провела ряд якісних досліджень, сумарно опитавши понад 3000 осіб. Результати показали прямий асоціативний зв’язок між розумінням образів  «світанку»  та «мрії» на рівні когнітивного сприйняття, тому інтеграція літачка в дизайн упаковки викликало лише позитивні емоції. Саме цільова аудиторія обирала образ та фінальну концепцію дизайну, а за упакування з літачком проголосували понад 85% респондентів.

«Емоційність проекту також додає мистецька складова, яку досі ніхто не розвивав в дизайні пакування категорії «Соки та нектари». На одній із сторін упаковки  ми розмістили виставку робіт українських діджитал-митців. Ілюстратори, які створили свої роботи в моменті подій з АН-225, зберегли свої враження, а ми зафіксували їх креатив в новому форматі галереї. Незважаючи на різні стилі та почерки авторів, їх роботи однаково сильного характеру. Вразило, що сумної емоції в цій серії робіт не було. Тому це по-особливому надихає на співпрацю із даним напрямком творчості. Зараз в проекті понад 30 ілюстраторів» - Юлія Корань, бренд-менеджер.

Щодо дитячого формату із соломинкою також не обійшлось без позитивних емоцій та інтерактивну. Галіція-трейд створила правильний продукт, який обирають саме діти. При цьому зберегли атрибути від головної упаковки – літачок, сонечко, кошик з фруктами. А на боковій стороні розмістили витинанку – «виріж та збери свою маленьку мрію!». Це важливий крок виховання у дітей еко-звички - правильно утилізувати упаковку, яка у порізаному вигляді займає значно менше місця у смітнику.

Український бренд соків та нектарів «Світанок» від «Галіція-Трейд» поєднав як раціональні, так й емоційні переваги. Це оперативне вирішення потреб сокового ринку, який через повномасштабне вторгнення зазнав суттєвих змін, в тому числі -  дефіцит в доступних та якісних продуктах, який не покривають дорогі імпортні нектари. Також це внесок в розвиток сучасного мистецтва та увіковічення важливого для українців образу. Тому, зустрічайте Світанок з Мрією.

Інформаційна довідка:

ТОВ «Галіція-Трейд» входить у групу компаній T.B. Fruit – світового лідера з переробки фруктів, ягід та овочів. Портфель брендів: соки прямого віджиму ТМ Galicia (https://galicia.com.ua/) та відновлені соки ТМ Світанок (https://svitanok-juice.com.ua/)

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від спаму

Повідомлення*