19 березня 2024

LUXORD: Інноваційне виробництво для комфорту та догляду

LUXORD: Інноваційне виробництво для комфорту та догляду

2420

Компанія LUXORD з’явилася на українському ринку лише минулого року, але вже здобула популярність завдяки своїм високоякісним та екологічно чистим продуктам. У її асортименті понад 100 продуктів, включаючи косметику, побутову хімію та автокосметику. У розмові з TradeMaster.UA комерційний директор компанії Богдан Приходько розповідає про поточні плани та перспективи розвитку амбітного виробника.

— Розкажіть про вашу компанію LUXORD, її основні продукти та спеціалізацію виробництва? Якій асортимент товарів?

— Наша компанія була створена у 2023 році, і за цей час вже встигла завоювати серця людей, про що говорять гарні відгуки та продажі. У першу чергу ми думали про те, як допомогти людям у їхніх щоденних турботах та дати їм можливість більше насолоджуватись життям. Таким чином була запропонована ідея створення компанії, яка орієнтована на виробництво різного роду продукції — від побутової хімії до засобів для догляду за шкірою та волоссям.

Серед основних продуктів можна відзначити косметичні засоби, такі як гель для інтимної гігієни, побутова хімія: спреї для чищення кухні та ванної кімнати, засоби для миття посуду, вікон і скляних поверхонь. Говорячи про нашу спеціалізацію, можна зазначити, що ми спеціалізуємось на виробництві автокосметики, побутової хімії, косметичних засобів і різних інших високоякісних продуктів.

Наш асортимент налічує понад 100 найменувань високоякісних, ефективних, екологічно чистих та безпечних для здоров'я продуктів.

— Ваше виробництво має власну лабораторію та сучасну технологічну базу, яка оснащена найновішим високотехнологічним обладнанням, як це пливає на якість ваших товарів?

— Враховуючи те, що наше виробництво справді має власну лабораторію та володіє сучасною технологічною базою, яка оснащена найновішими високотехнологічними обладнаннями, можна з впевненістю сказати, що це має позитивний вплив на якість нашого товару. Адже як ми знаємо — чим більш технологічніше та новіше є обладнання, тим якісніше буде кінцевий продукт. Використовуючи сучасну технологічну базу, ми отримуємо якісний товар, який можемо запропонувати людям.

— З якими мережами ви вже працюєте? Як для вас закінчився 2023 рік?

— На сьогоднішній день ми активно працюємо з мережами Blisk, PROSTOR ритейл, PROSTOR ВТМ, мережа супермаркетів Novus, МегаМаркет, Рост, Делікат, Олді. Також співпрацюємо з мережею інтернет-магазинів, таких як, MAKEUP, PARFUMS, Rozetka, Kasta та Eva. Працюємо з компанією-дистриб’ютором Smart Group Ukraine.

На даний момент ми розвиваємо наші зв’язки та плануємо працювати з багатьма різними мережами магазинів як в Україні так і за кордоном.

— Наразі ви представлені лише в Україні чи і за кордоном?

— Зараз ми представлені лише в Україні, але працюємо над тим, аби мати представників і за кордоном.

— Які плани на наступний рік? Що плануєте змінити або удосконалити?

— Відповідаючи на це запитання, я хотів би виділити кілька ключових напрямків, які ми плануємо реалізувати в нашій компанії. Наша мета — не просто збільшити обсяги виробництва, а й значно розширити асортимент наших продуктів та впровадити інноваційні рішення, що дозволять покращити якість нашої продукції та сервісів.

— Чи плануєте ви розширення виробництва або асортименту продукції?

— Перш за все, ми плануємо запустити нову лінійку продуктів, зокрема шампуні для собак і котів. Розуміючи важливість догляду за домашніми улюбленцями, ми хочемо запропонувати власникам високоякісні та безпечні засоби, які були б спеціально розроблені для їхніх потреб.

Також ми розглядаємо можливість розширення наявних ліній продукції, включаючи побутову хімію та автокосметику, шляхом впровадження нових технологій та формул, які будуть більш ефективними та екологічно чистими.

— Які інноваційні підходи ви застосовуєте для оптимізації процесів виробництва та поліпшення якості продукції?

— Ми активно працюватимемо над удосконаленням процесів виробництва з використанням новітніх технологій для оптимізації витрат та підвищення ефективності. Це дозволить нам забезпечити високу якість продукції при збереженні конкурентоспроможних цін.

На підприємстві заплановано впровадження системи контролю якості на всіх етапах виробництва, що гарантуватиме відповідність нашої продукції найвищим стандартам.

— Чи плануєте ви збільшити штат працівників?

У зв'язку з розширенням виробництва та асортименту продукції, ми також плануємо збільшення штату наших співробітників. Особливу увагу буде приділено залученню висококваліфікованих фахівців в області дослідження та розробки нових продуктів, а також професіоналів у сфері маркетингу та продажу для розширення нашого присутності на ринку.

Контактна інформація

E-mail: bkarhitex@ukr.net

Телефони:+380 (66) 296 27 06

Адреса:02099, м. Київ, вул. Зрошувальна, 5

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від спаму

Повідомлення*